Nieuwe kekke Spijkers en Spijkers brillen bij Specsavers

Nieuwe kekke Spijkers en Spijkers brillen bij Specsavers

Alweer twee jaar geleden werden de eerste Spijkers en Spijkers brillen voor Specsavers gelanceerd en nu krijgt de succes story een vervolg. Maar liefst veertien nieuwe monturen zijn er van de Arnhemse ontwerptafel gekomen, waarbij net als in de vorige collectie een ‘touch of the Roaring Twenties’ een grote rol speelt. Ook de absolute favoriet van de zusjes Spijkers, het vlindermontuur, is in deze collectie weer een echte eyecatcher!

Met Art Deco als inspiratiebron, heeft het modeduo de nieuwe collectie een iets meer industriële twist gegeven. Hierdoor sluit de nieuwe collectie naadloos aan bij de vorige, maar biedt het eveneens verrassend veel nieuwe details, vormen en kleuren. Truus en Riet Spijkers: “De Roaring Twenties is een periode waar we onze inspiratie veelvuldig vandaan halen. Niet enkel vanwege de Art Deco invloeden, maar bovenal omdat in deze tijd de moderne vrouw werd geboren. Dit heeft geleid tot een collectie brillen met een duidelijk ‘vorm volgt functie’ principe. Zo zijn functionele details decoratief ingezet.”

Of je nu wel of geen bril nodig hebt, de Spijkers en Spijkers brillen zijn echte mode accessoires! Vooral het bekende vlindermontuur is er eentje die wij ook wel zonder versterkte glazen zouden willen dragen. Het model heeft in de nieuwe collectie z’n rentree gemaakt, voorzien van een spannend wenkbrauwdetail, zodat de butterfly eye nog mooier je gezichtsvorm benadrukt! Andere blikvangers in de collectie zijn de bijna vierkante bril in wit parelmoer en het diepblauwe montuur. Heb je liever iets subtielers op je neus, dan zijn er ook charmant lichte brillen met verfijnde draadmetalen pootjes en klassieke modellen met spannende glaskleuren.

Nieuwe Spijkers en Spijkers brillencollectie

Nieuwe Spijkers en Spijkers brillencollectie

De Spijkers en Spijkers brillencollectie is vanaf eind oktober verkrijgbaar bij alle Specsavers winkels in Nederland. Prijs: €169,- inclusief standaard enkelvoudige glazen.

www.specsavers.nl

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Modetrends Herfst Winter 2012 2013 – High Shine Metallics!
Fashion Nieuws: Onthulling WE & Claes Iversen collectie
Mode Musthaves voor de winter: Warme winteraccessoires
Mode Musthaves voor om je pols: Schakelarmbanden van TOV Essentials
Mode Musthaves: Bejeweled Clutches
Natasha Morgan Framed - Eyewear voor fashionista’s met lef!
Vlieger en Vandam FW12 13 - Mode Musthaves voor een Killer Outfit