Rihanna for River Island zomercollectie 2013 – backstage video

Rihanna for River Island zomercollectie 2013 – backstage video

Afgelopen London Fashion Week was het al op de catwalk te bewonderen, de Rihanna for River Island zomercollectie 2013 en vanaf 25 mei 2013 hangen de creatieve uitspattingen van RiRi dan eindelijk in de winkels. Ook online, via www.riverisland.com, kunnen fans de felbegeerde items proberen te bemachtigen.

Zoals we al in eerdere backstage filmpjes konden zien, heeft Rihanna voor de collectie nauw samengewerkt met het River Island ontwerpteam. Met deze eerste fashion collectie wilde ze een stijl neerzetten die bij haar past en bij andere jonge ‘sassy’ vrouwen. Ze omschrijft de collectie zelf als ‘casual, chic en flirty’ en ze vindt het vooral belangrijk dat het geschikt is voor alle lichaamstypes. Voor wat betreft dat laatste hadden wij na het zien van de catwalk video wat twijfels, maar dat zullen we binnenkort met eigen ogen in de winkels kunnen zien.

De Rihanna for River Island zomercollectie 2013 bestaat uit t-shirts in luchtig zijde, stoere zomer parka’s, korte prom dresses, swimwear, jumpsuits en een rits bijpassende accessoires om je Rihanna look af te maken. Rood, tie-dye en bloemenprints zijn kenmerkend voor deze collectie.

Weet jij al wat jouw favoriete item is? Bekijk voor een voorproefje van wat je kunt verwachten en om Rihanna backstage aan het werk te zien de bijbehorende video hieronder:

Meer Fashion Nieuws lezen? Ga dan ook naar:

Georgia May Jagger en Josh McLellan de nieuwe gezichten van Sisley
Collection PRC is overgenomen door Maria Tailor en Tamara Elbaz
Sabrina Meijer van afterDRK lanceert eigen collectie bij Nelly.com
Fashion Video: Miu Miu SS13 Campagne met Nederlands tintje
Silvian Heach strikt Terry Richardson voor SS13 Campagne
Rihanna for River Island @ London Fashion Week – Video
Diesel stelt nieuwe artistiek directeur Nicola Formichetti voor
Helena Christensen is het nieuwe gezicht van Specsavers
Fashion Video: Miu Miu SS13 Campagne met Nederlands tintje
Fashion Inspiratie: Jessica Hart voor Only Fashion Video
Fashion Inspiratie Video: Melissa X Karl Lagerfeld featuring Cara Delevigne

Tags: , , ,