River Island

River Island Spring/Summer 2012 Ethnic

Voor de zomer 2012 presenteert River Island een nogal opvallende en gedurfde collectie waarin prints, kleur en textuur centraal staan. Het wordt allemaal groter, gekker en gewaagder dan ooit. De collectie biedt alles wat je kledingkast nodig heeft voor een geslaagde lente en zomer. De inspiratiebron? Een nostalgische trip door modetijdperken, waarbij klassiekers in een hedendaags jasje worden gestoken.

River Island

River Island Miami

MIAMI: Deze trend is geïnspireerd door Latijns-Amerika met groteske prints en vrouwelijke silhouetten uit de jaren vijftig. Miami is een collectie met een verzameling van sexy, zwoele en zomerse items!

River Island

River Island Spring Break

SPRING BREAK: Spring Break is een meer casual alternatief voor de Miami-trend. Deze collectie lanceert items met mooie pasteltinten, bloemen en prints. Combineer versierde jeansshorts en logo t-shirts met comfortabele espadrilles. Zo stap je moeiteloos, maar wel fashionable door het leven.

River Island

River Island Prairie

PRAIRIE: Prairie brengt je naar het Wilde Westen met een kleurenpalet waar gedempt blauw en neutrale kleuren de hoofdtoon voeren. Deze trend speelt in op het zorgeloze karakter van hippiekleding. Zo zijn er jassen met franjes en geverfde denim, maar ook gehaakte stukken en Broderie Anglaise items die voor meer textuur zorgen.

River Island

River Island Ethnic

ETHNIC: Ethnic is een collectie die speelt met etnische patronen en borduurwerk. Verschillende stijlen en prints worden vermengd en gecombineerd met felle tinten en folkloristische versieringen: een eclectische, moderne look voor de echte avonturier.

River Island

River Island Purist

PURIST: Zuivere silhouetten, een losse snit en monochrome pastelkleuren creëren een eenvoudige en stijlvolle look. Purist geeft een draai aan de stoere androgyne kledingstijl die gecombineerd wordt met gladiatorsandalen en plateauzolen. Inspiratie komt uit de sportkleding van de jaren negentig waarin veel neopreen en digitale prints gebruikt werden.

River Island

River Island Sugar

SUGAR: Dit is het meest vrouwelijke onderdeel van de collectie vanwege de franjes, losse en doorschijnende stoffen en veel details. Sugar heeft ook iets meisjesachtigs dankzij de pasteltinten van babyroze tot zachtgeel. Heel wat laagjes en textuur creëren voldoende volume en toveren deze eenvoudige stukken om tot echte pareltjes.

Tags: , , , , , , , , , ,