Bloemen zijn in de mode een veelgebruikte inspiratiebron. Niet alleen staan bloemen symbool voor de lente, maar vormen ook het eeuwige voorbeeld voor verleiding en romantiek. Hunkemöller heeft dit voorjaar gekozen voor bloemen als basisthema voor haar nieuwe lingerie collectie.

Vrolijke prints van grote, expressieve bloemen en kleine tuinbloemen laten de lente tot leven komen in de voorjaarscollectie. Ook de kleuren van de collectie zijn geïnspireerd door bloemen. Dit is uitgewerkt in de meest heldere nuances leliewit voor de bruidscollectie tot prachtige pastels van rozen en narcissen voor lingerie en home wear.

De lingerielijn is helemaal in satijn en kant uitgevoerd. Mooie details zoals satijnen plooien op de beha’s zijn geïnspireerd op de plooien van de kroonbladen bij bloemen en geven een modieus tintje aan de nieuwe lijn. De loungewear en nachtkleding in de nieuwe collectie is gemaakt van het zachtste materiaal dat zorgt voor een heerlijk comfi gevoel. Ultiem thuis relaxen in een prachtige lelieachtige of pastelroze pyjama, nachtjapon of kimono. Voor een extra luxe touch zijn alle items afgemaakt met satijnen lintjes en strikjes.

Hunkemöller zal dit seizoen ook met een aantal bruidscollecties komen. Denk hierbij aan wit kant met een borduursel van beige bloemen dat zorgt voor een subtiele nuance op de onschuldige witte lingerie. Om ‘jouw dag’ nog romantischer te maken!

Bekijk hier in de foto-gallery alvast een kleine greep uit de romantische voorjaarscollectie van Hunkemöller.

Alle artikelen van Hunkemöller zijn heel eenvoudig online te bestellen via de Hunkemöller webshop.

Lees ook:
Lingerie afknappers