Sandaal van Steve Madden en shopper van Love Moschino via Sarenza

Sandaal van Steve Madden en shopper van Love Moschino via Sarenza

Sarenza – Shopping tip voor Shoe addicts! Als je net als wij nooit genoeg schoenen hebt dan is  Sarenza de online place to shop. Dit voorjaar heeft de van origine Franse schoenenwinkel Sarenza haar digitale deuren ook in Nederland geopend en daarmee zijn we een nieuw schoenenwalhalla rijker!

Bij Sarenza zijn ze niet kinderachtig, met maar liefst 550 merken, 30.000 verschillende modellen en hou je vast: een miljoen producten op voorraad kun je gerust stellen dat ze de grootste online schoenenwinkel van Europa zijn. Vorige week maakten ze bekend dat ze de mijlpaal van 5 miljoen  paar verkochte schoenen hadden bereikt.

Wij hebben natuurlijk al even een kijkje genomen en het zijn zeker niet de minste merken die ze verkopen. Een kleine greep uit onze favorieten: Jeffrey Campbell, Janet & Janet, Steve Madden en Sancho. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle geweldige tassen die ze ook verkopen! Wij hebben er in ieder geval een favoriete webshop bij, jij ook? Neem maar snel een kijkje op Sarenza.nl.

Lees ook:
MISS ROBERTA - ITALIAANSE MUST-HAVE SCHOENEN EN TASSEN
Webshop Tip: Fashionfactor.nl
Shopping Tip: DIXIE, Hippe mode accessoires uit Denemarken!
Kandee Shoes veroveren de modewereld
STEVE MADDEN LANCEERT MADDEN GIRL!