Hampton Bays - Schitterend Najaar

Hampton Bays - Schitterend Najaar

De hedendaagse vrouw is moeder, vriendin, minnares en werkende vrouw tegelijkertijd. De kleding van Hampton Bays is geschikt voor de vrouw in al die rollen. De kleding is charmant en stijlvol, nonchalant maar toch ook chic. Veel leuke en draagbare kledingstukken die allemaal te combineren zijn. Of je nu je stoere kant wilt accentueren, heel vrouwelijk gekleed wilt gaan of een tikkeltje van beiden, bij Hampton Bays slaag je bijna altijd.

Voor dit najaar hebben de twee dames achter het Belgische modemerk Hampton Bays maar liefst drie thema’s in petto: ‘Blueberry Hill’, ‘Quai des brumes’ en ‘Purple Rose of Cairo’. Het resultaat is een mix van Belgisch design, Franse charme en de American Dream.

‘Blueberry Hill’ staat voor romantische kleren in de kleuren blauw en paars die ook een tikkeltje ondeugend zijn. Een beetje preppy met een stevige knipoog naar van de jaren ’60. Met mooie jeans, wollen pantalons, eenvoudige streepjestruien, potloodrok, shorts, cardigans en een grappige rode laktrench. Alsof je een dagje gaat shoppen in Parijs: comfi, maar wel bijzonder genoeg om mee te flaneren.

‘Quai des brumes’ is een Franse film uit 1938. Deze look is daar op geïnspireerd: sportief, no-nonsense en tegelijkertijd ook chic. Denk aan leren jasjes die mooi rustiek ogen, gecombineerd met warme truien van een bijzondere wolsoort, zijden tops en vrouwelijke prints. Perfect voor je vrouwelijke, sophisticated look.

‘Purple Rose of Cairo’ is een lijn in het teken van fijne stoffen, goede snit, speciale vormen, luxe accenten, en verfijnde details. Denk aan de stijl van Courrèges en Paco Rabbane: jurkjes in A-lijn, aansluitende sous-pulls, gekke kleuren, kekke kasjmier truitjes en bijzondere mantels. Op het lijf geschreven van een speelse, zelfverzekerde vrouw die origineel uit de hoek wil komen.

www.HamptonBays.be

Tags: , , , , , , , ,