Sheepskin Boots Love From Australia - Navajo

Sheepskin Boots Love From Australia - Navajo

Sheepskin boots, je bent er gek op of je hebt er helemaal niks mee, maar een tussenweg is er niet. En wie dacht dat het eind van deze modetrend wel in zicht zou zijn, heeft het mis. Zodra de temperatuur weer omlaag gaat, verlangen er nog steeds horden fashionista’s ernaar om hun voetjes lekker warm te houden in deze cozy suède boots.

Ben jij zo’n echte liefhebber van sheepskin boots, dan ken je ongetwijfeld het merk Love from Australia. Dit merk from down under, is bekend om hun sheepskin boots met net dat tikkeltje extra glamour. Bij Love from Australia hebben ze oog voor detail en zorgen ze er altijd voor dat hun collecties perfect aansluiten op de modetrends van dit moment. Zo hebben ze nu bijvoorbeeld de Navajo, een laars in een hoog en laag model, voorzien van een trendy gebreide winterse print, die geweldig te combineren is met alle hippe knitwear van deze winter.  (zie afbeelding boven)

Toch liever een tikkeltje stoerder? Dan heeft LFA deze winter het Hunter model, een extra hoge laars met quilted nappa leer en een stoere gesp aan de bovenkant. Of ga voor het beroemde Biker model met de stoere riempjes, boots waar onder andere Nicole Sherzinger regelmatig op wordt gespot. Ook Kate Moss is fan van het Aussie sheepskin merk, haar favoriet: de Tibetan, een populair model met bont randen en houtje-touwtje-knopen aan de zijkant.

Sheepskin Boots Love From Australia - Hunter

Sheepskin Boots Love From Australia - Hunter

 

Sheepskin Boots Love From Australia - Biker

Sheepskin Boots Love From Australia - Biker

 

Sheepskin Boots Love From Australia - Western

Sheepskin Boots Love From Australia - Western

www.lovefromaustralia.com

Meer Winterse Mode Musthaves bekijken? Ga dan ook naar:

Mode Musthaves voor de winter: Warme winteraccessoires
Mode Musthaves voor de winter: Overknee boots
Mode Musthaves voor de Winter: Rubber Duck, we still love them!
Mode Musthaves voor de herfst – Get Your Boots Dirty met Sorel!
Mode Musthaves Najaar 2012: Karma of Charme laarzen HW 12

Tags: , , , , ,