Shoeby

Shoeby spring/summer 2012 Eksept & Zoï

Shoeby brengt voor het komend spring/summer seizoen twee thema’s binnen de Eksept lijn en één thema binnen de Zoï lijn. De Eksept collectie is een leuke mix van zachte nude kleuren gecombineerd met krachtige prints en materialen. Oosterse invloeden staan centraal binnen de Zoï collectie, het resultaat is een ultiem vrouwelijke uitstraling.

Shoeby

Shoeby spring/summer 2012 Eksept & Zoï

Beautiful Imperfections is het eerste thema binnen de Shoeby Eksept lijn met grafische prints als strepen en sterren in zachte zomerse kleuren als nude, wit en zand. Waanzinnig te combineren met zwart en metallic voor een krachtige uitstraling. Wat te denken van een fraai fake leather rokje met een chique chiffon top voor een ultravrouwelijke look?!

Shoeby

Shoeby spring/summer 2012 Eksept & Zoï

Het tweede Shoeby Eksept thema is Floating Cristals. Mix ’n match is hier de tendens. Combineer luchtige, zomerse stoffen met rauwere materialen, pasteltinten met metallic en vrouwelijke jurkjes met booties. Sensationele veren en vogelprints in luchtige stoffen flankeren naast prachtig satijn voor een heerlijk en zomers gevoel. Glamorous pailletten geven jouw outfit net die ene speciale finishing touch.

Shoeby

Shoeby spring/summer 2012 Eksept & Zoï

Het mysterieuze en kleurrijke Verre Oosten vormt de inspiratiebron voor de Shoeby Zoï Chinese River collectie. Het resultaat is een city look met een vleugje invloed uit de jaren ‘70 voor jonge, moderne en sophisticated vrouwen. Licht glanzende materialen en vrouwelijk gedrapeerde tops worden gecombineerd met stoere items, zoals een baseball jack met een prachtige print voor een stoere twist. Een eigentijdse interpretatie van de elegante Chinese kimono resulteert in een reeks wijde tops die zich perfect laten combineren met een stoere jeans.

Zie ook:
LEVIS SPRING SUMMER 2012 - BACK TOT THE 60's
BRAEZ SPRING/SUMMER 2012: ENDLESS SUMMER, ENJOY IT!
EEN LABEL OM TE ONTHOUDEN: WORLD OF BESSY
EXPRESSO BEWIJST DAT DUURZAME MODE KAN!
FAB. LANCEERT VOOR SPRING/SUMMER 2012 NU OOK EEN SCHOENENLIJN

Tags: , , , , , , ,