sisley

Sisley spring/summer 2012 campagne

Sisley lanceert de nieuwe wereldwijde campagne voor het spring/summer 2012 seizoen met als slogan ‘Be Independent’, al twee seizoenen een leidraad voor het merk. De campagne bestaat uit zes foto’s en zes minifilms van de hand van de Belgische kunstenaar Kurt Stallaert.

sisley

Sisley spring/summer 2012 campagne

De één pakt de schaar van de kapper en doet of hij zijn haar knipt. De ander schildert in haar eentje de muren en een stel verstopt hun spaargeld onder de spreekwoordelijke matras om te protesteren tegen de banken. Het zijn drie voorbeelden van foto’s uit de Sisley campagne.

sisley

Sisley spring/summer 2012 campagne

De voor het nieuwe seizoen gekozen beelden zijn een interpretatie van de ‘Independent People’ gedachte van Sisley in het dagelijkse leven. Deze filosofie spoort aan tot vrijheid en onafhankelijkheid. Kleine paradoxen in gewone ‘do it yourself’ situaties zetten deze uitnodiging tot onafhankelijkheid om in beelden, te beginnen met het leven van elke dag. De campagne is een afspiegeling van de nieuwe Sisley collectie: een concentratie aan inspiratie, kleuren en stijl in de sfeer van de jaren ‘70.

sisley

Sisley spring/summer 2012 campagne

Zie ook:
Sigrid Agren is het nieuwe gezicht van Chanel Rouge Coco
EERSTE BEELDEN VAN CHARLOTTE CASIRAGHI VOOR GUCCI
MIRTE MAAS VOOR TOM FORD SPRING/SUMMER 2012 EYEWEAR
GUCCI SPRING/SUMMER 2012 CAMPAGNE
SPROOKJE: REDVALENTINO SPRING/SUMMER 2012 CAMPAGNE

Tags: , , , ,