Spijker op spijker

Ton sur ton – oftewel kleur op kleur – is helemaal hip deze zomer. Draag denim op denim en wees niet bang om wat lef te tonen. Wat dacht je van een stoere jeans met een lichte denim blouse erop? In streetstyle reportages zien we ook dit seizoen weer een hoop denim op denim voorbij komen. De it-girls durven vooral en lef is waar het om gaat.

Spijkergoed is-ie, deze modetrend voor aankomende zomer dus. Met denim kun je gewoon alle kanten op. Misschien ga je voor een stoere jeans met slijtage plekken of pak je toch liever die basic jeans uit de kast. De veelzijdigheid van de stof is gewoon ideaal! Maar hoe combineer je denim op denim nou? Wij geven je graag wat praktische tips, zodat jij geen blauwtje hoeft te lopen ;).

Spijker op spijker look 1

Hello blue (Mon)day!

De kleur kiezen is best een ding. Want denim-items precies te laten matchen, dat is een uitdaging. Maar je kunt ook twee verschillende kleuren kiezen. Sterker nog, het is juist leuker om de tinten iets te laten afwijken. Neem bijvoorbeeld een lichtere jeans en een donkere blouse. Super stoer en chic.
Of misschien ga je wel voor een hele donkere denim en daarboven draag je een spijkerjasje met scheuren en gaten. (je draait de look juist om)
Kortom je kunt alle kanten op.
Speel vooral met de stof en voel je comfortabel in je outfit.

Spijker op spijker look 2

Spijker op spijker look 3

Tags: , , ,