Staring is Caring met het Supertrash Stop Aids Now rokje

Staring is Caring met het Supertrash Stop Aids Now rokje

Onder het mom van Staring is Caring is er vanaf vandaag 30 mei een heel bijzonder rokje te koop: het Supertrash Stop Aids Now rokje. Met dit verleidelijke rode minirokje willen drie power vrouwen op hun eigen sexy wijze aandacht vragen voor Stop Aids Now! Presentatrice Tess Milne, oprichtster van NSMBL Anna Nooshin en Supertrash eigenaresse Olcay Gulsen willen met de opbrengst Ethiopische vrouwen steunen die besmet zijn geraakt met hiv.

De volledige opbrengst van de ‘Staring is Caring’-rokjes gaat naar een STOP AIDS NOW!-project in het dorpje Godino in Ethiopië, een arme gemeenschap met 3500 inwoners. De bevolking weet veelal niet hoe ze zich tegen hiv kan beschermen.Vooral vrouwen zijn door hun achtergestelde positie extra kwetsbaar als het op hiv aankomt. STOP AIDS NOW! wil dit doorbreken en geeft vrouwen bepaalde tools om ze economisch onafhankelijker te maken, denk aan trainingen in het runnen van een eigen bedrijfje, het kiezen van het juiste verkoopproduct en het beter omgaan met geld. Door de versterkte positie komen de vrouwen eerder voor zichzelf op en wordt de kans op hiv kleiner. Voor de vrouwen die al hiv geïnfecteerd zijn betekenen de extra inkomsten een gezonde maaltijd en gezonde voeding wat erg belangrijk is voor het aanslaan van de hiv-medicatie.

“Toen ik werd benaderd voor het ‘Staring is Caring’-project was ik meteen enthousiast. Het is prachtig om SuperTrash te kunnen koppelen aan een goed doel dat zich inzet voor vrouwen en hen een kans geeft een eigen onderneming te starten om daarmee hun zelfstandigheid te vergroten. I’m all for empowering women”, aldus Olcay Gulsen, eigenaresse van SuperTrash.

Het Supertrash Stop Aids Now rokje kost €29,95 en is vanaf 30 mei te koop via supertrash.com en in alle ST. brandstores in Nederland en België.

Bekijk hieronder de online campagne video:

Lees meer Fashion Nieuws:

Touriya Haoud-Vaughan is het nieuwe gezicht van Fab.
Rihanna for River Island zomercollectie 2013 – backstage video
Georgia May Jagger en Josh McLellan de nieuwe gezichten van Sisley
Collection PRC is overgenomen door Maria Tailor en Tamara Elbaz
Sabrina Meijer van afterDRK lanceert eigen collectie bij Nelly.com

Tags: , , , , , ,