Steek Maxima naar de kroon met de Switchbitch van MK Switchit

Steek Maxima naar de kroon met de Switchbitch van MK Switchit

Op 30 laten we natuurlijk graag onze koningsgezindheid zien. Maar de afgewassen oranje muts en het te krappe synthetisch jurkje laten we in de kast liggen! Schoenenlabel MK Swichit heeft speciaal voor deze gelegenheid haar Switchbitch een Hollandse variant gegeven in de kleuren rood, wit, blauw en oranje. Met deze comfortabele en elegante hoge hakken steek je zelfs Maxima naar de kroon!

Voor wie het concept van MK Swichit nog niet kent: dit is een schoen die met je mee verandert. Een chique gelegenheid, een zomers feest of een middag naar het strand, je Switchit kun je aanpassen aan elk moment. Met de Switchit kun je eindeloos variƫren met verschillende modellen, kleuren en linten. Kies eerst je model uit, bepaal dan de kleur van je schoen en varieer tenslotte met de vele kleuren linten.

Wil jij Koninginnedag in stijl vieren, ga dan voor de Switchbitch in de rood/wit/blauw/oranje uitvoering. Daarna kun je natuurlijk elke andere kleur linten gebruiken om jouw Switchbitch te updaten voor bij je lentegarderobe. Slim toch?

Meer zien van dit handige schoenenconcept of meteen jouw favoriete paar samenstellen? Kijk dan op www.mkswitchit.nl.

Misschien vind je dit ook leuk:

We love: LK Bennett by Caroline Issa
De So Viator: Musthave zonnebril voor donkere dagen
De wereldberoemde schoenen van FINSK komen naar Nederland!
Nieuw: Wrangler Denim Spa jeans die je benen verzorgen
Sheepskin Boots Love... from Australia
Mode Musthave: Supertrash Regenlaarzen met Azteken print
Festival Mode Musthave: Hippe Regenlaarzen

Tags: , , , , , , , ,