SuperTrash Oranje EK Jurkje - Winning Ways Dress

SuperTrash Oranje EK Jurkje - Winning Ways Dress

Ook SuperTrash komt met een Oranje EK Jurkje. Met de SuperTrash Winning Ways Dress ligt het in ieder geval niet aan jou als onze jongens tijdens het EK verliezen. Olcay Gulsen heeft na het succes van de SuperTrash Dutch Dress van vorig jaar besloten om ook een speciaal EK jurkje te lanceren. De SuperTrash Winning Ways Dress is een speciale oranje variant op één van Supertrash’s bestverkopende jurkjes: de 1000 Ways Dress. Een jurkje dat op eindeloos veel manieren te dragen is en waarmee je voor elke wedstrijd weer een nieuwe look kunt creëren!

In combinatie met high heels en blote benen creëer je een ongelofelijk sexy look. Samen met een goede jeans ontstaat juist een meer nonchalante look. Olcay’s persoonlijke favoriete manier van dragen is de off-shoulder variant. De Winning Ways Dress is zonder twijfel het meest stijlvolle jurkje voor aankomend EK!

SuperTrash Winning Ways Dress - 1000 Ways To Wear

SuperTrash Winning Ways Dress - 1000 Ways To Wear

De knaloranje uitvoering van de succesvolle SuperTrash 1000 Ways Dress met rood, wit, blauw detail op de mouw, is vanaf nu voor maar €9,99 te koop bij alle Albert Heijn-winkels, de tien SuperTrash brandstores en online via Supertrash.com.

Tags: , , , ,