Tadei Tassenlabel

Tadei Tassenlabel

TADEI verovert modeland in crisistijd, want wie wil er nu niet een duurzame leren tas die betaalbaar is? Een mooie stijlvolle tas van Italiaanse kwaliteit voor een mooie prijs, dat is waar het Nederlandse tassenlabel zich mee onderscheidt. De collectie is verrijkt met 8 nieuwe modellen. Pure tassen, producten van Amsterdamse creativiteit en Italiaanse finesse.

De eigentijdse creaties van TADEI zijn ontstaan door een verlangen van Yori van Banning (27) naar sexy coole basic tassen van topkwaliteit leer. Strak design van goede kwaliteit én voor een zachte prijs. Zonder modeopleiding ging ze naar het leer–en modeland Italië met een duidelijk visie en haar schetsen. Dit resulteerde begin dit jaar in krachtige tassen zonder overdreven franje, die teruggaan naar de essentie van de vorm.

De Amsterdamse ontwerpen worden met de hand gemaakt in Italië. Er wordt het beste Italiaanse leer geselecteerd, en dat voel je. Het label heeft een juiste balans gecreëerd in stijl, modieuze modellen en praktisch vorm, waardoor TADEI zich onderscheidt.

TADEI biedt uitgaanstasjes, werktassen, shoppers en nu ook laptop tassen! Door de natuurlijke tinten zijn ze gemakkelijk te combineren. De modellen versterken de vrouw, zowel in een nonchalante als chique outfit. De 8 nieuwe TADEI-tassen zijn tijdloos, elegant en betaalbaar!

TADEI. It’s in the bag.

De Tadei collectie is o.a. online te koop via It-girl Josh Veldhuizen lanceert modelijn: JOSH V

Tags: , , , ,