The World according to Bastiaan

The World according to Bastiaan

Bastiaan van Schaik heeft zijn nieuwe website ‘The World according to Bastiaan’ gelanceerd. Nederlands meest bekende stylist maakt je op deze site deelgenoot van allerlei nieuwtjes op het gebied van fashion, beauty en lifestyle, want als je op alle modefeestjes komt en zowel voor als achter de schermen 24 uur per dag met mode bezig bent, dan heb je natuurlijk wel wat te vertellen.

Bastiaan: ’Wij maken iedere dag zoveel leuke en spannende dingen mee en komen met zoveel trends in aanraking dat ik vond dat het tijd werd om alles te bundelen en via een site naar buiten te brengen. Zo kan het Nederlandse publiek ‘backstage’ meekijken terwijl wij nieuwe dingen ontdekken op het gebied van fashion, beauty en lifestyle.’

Gastbloggers als kinderchirurg Dr. De Beer en topmodel Ymre Stiekema zullen regelmatig een bijdrage leveren die breder gaat dan fashion alleen en ook Bastiaan zelf blogt er wekelijks op los. En omdat het oog ook wat wil, wordt er iedere woensdag een nieuwe shopping pagina geschoten door fotograaf Allard Honigh. Ook is er elke vrijdag een wekelijkse fotoshoot waarbij nieuwe designers onder de aandacht worden gebracht. ‘De site is heel visueel ingesteld, we letten heel erg op de kwaliteit van met name de fotografie en films’, aldus Bastiaan.

Ga naar: www.bastiaanvanschaik.com en ontdek ‘The World according to Bastiaan’.

Tags: , , ,