Touriya Haoud-Vaughan is het nieuwe gezicht van Fab.

Touriya Haoud-Vaughan is het nieuwe gezicht van Fab.

Fab. goes brunette! De koele blonde schoonheid van Jennifer Hoffman is ingeruild voor temperamentvolle Arabische looks:  Touriya Haoud-Vaughan is het nieuwe gezicht van Fab.

Touriya: ‘Ik vind het een eer om het gezicht voor Fab. te zijn! Vanwege de band met Fab. kom ik graag over gevlogen vanuit LA. Ik vind Fabienne een super entrepreneur.’

Door een eerdere samenwerking tussen Fab. en het PR bureau van Touriya Haoud-Vaughan, THV gevestigd in L.A., is er  een band ontstaan tussen oprichtster van Fab. Fabienne Chapot en het model.

Fabienne: ‘Ik heb Touriya altijd al een plaatje gevonden! Tijdens ons contact en later ook bezoek in L.A. vond ik haar zo geweldig leuk en was er een al snel een klik. Touriya is met haar persoonlijkheid en prachtige looks perfect voor onze AW 13-14 campagne. Daarnaast bewonder ik haar manier waarop ze haar bedrijf runt in combinatie met een gezin en haar drukke leven! Een echte Fab. vrouw!’

Fab. heeft Touriya weten te strikken voor de campagne van AW 13/14. De shoot heeft plaatsgevonden in de drukke straten van New York Manhattan. De beelden van de campagne hebben een echt New York City gevoel.  De campagne is geschoten door de super up coming fotograaf Robin de Puy. Ook de persoonlijke visagist van Touriya werd vanuit Hollywood ingevlogen. Tasha Reiko Brown heeft al behoorlijk wat Hollywood sterren op haar naam staan.

Touriya deed eerder campagnes voor Tommy Hilfiger en Replay. Ook stond ze op de cover van Harper’s Bazaar en volgde ze Naomi Campbell op in de TIM campagne van het grootste telecom netwerk van Italië. Touriya woont nu in L.A. en is getrouwd met Hollywood acteur Greg Vaughan. Zij runt daar haar PR bureau genaamd THV en heeft 3 zoontjes.

Bekijk hieronder meer campagne beelden van Touriya Haoud-Vaughan voor Fab.en de backstage video:

Touriya Haoud-Vaughan is het nieuwe gezicht van Fab.

Touriya Haoud-Vaughan voor Fab. 1

Touriya Haoud-Vaughan voor Fab.

Touriya Haoud-Vaughan voor Fab. 2

Touriya Haoud-Vaughan voor Fab. 3

Touriya Haoud-Vaughan voor Fab. 3

Touriya Haoud-Vaughan voor Fab. 4

Touriya Haoud-Vaughan voor Fab. 4

 

Meer Fashion Nieuws lezen? Ga dan ook naar:

Georgia May Jagger en Josh McLellan de nieuwe gezichten van Sisley
Collection PRC is overgenomen door Maria Tailor en Tamara Elbaz
Sabrina Meijer van afterDRK lanceert eigen collectie bij Nelly.com

Tags: , , ,