camouflage trend

De camouflage trend is al jaren een ding, maar komt zo nu en dan weer wat heftiger aanwaaien. Dit seizoen duiken overal stoere legerprintjes op. Inspiratie nodig? Met deze items van webshop SevenBien Fashion heb jij gegarandeerd zin om je weer eens in legeritems te steken!

Joining the army

Je hoort het goed, ook deze zomer gaan we gehuld in een legerprint. Afgelopen winter konden we al niet om de trend heen: overal kwamen we camouflage jeans en parka’s tegen, bij zowel mannen als vrouwen. In de zomer zet deze trend nog wel eventjes door, maar is het net even iets minder warm en winters. De camouflage prints zien we dit keer namelijk niet op de parka’s, broeken en truien, maar op de jurkjes en topjes!

De camouflage print is misschien niet de meest vrouwelijke trend die er is, maar geeft wél iedere outfit een stoer randje. Daarbij hebben deze legerjurkjes een prachtig aansluitende pasvorm, waardoor ze toch een beetje vrouwelijk zijn.  The best of both worlds, wat ons betreft!

Wij zochten een aantal inspiratiefoto’s op dat goed laat zien dat je in de zomer super hot voor de dag kan komen in een camouflage printje. <3

Foto’s: Pinterest & SevenBien

nieuwe collectie sevenbien 4

nieuwe collectie sevenbien 3

army-print-1

army-print-2

classy-army-dress army-off-shoulder-dress

Hoe combineer je de camouflage print?

Eigenlijk is de camouflage print erg makkelijk te combineren. Ga vooral voor wit en zwart, op die manier zit je altijd goed. Vermijd liever felle kleuren, omdat de legerprint dan minder goed tot z’n recht komt.

Voor een meer vrouwelijk look kan je de legerprint goed combineren met een leuke flaphoed of een blazertje. Ga bijvoorbeeld voor de Classy Army Dress en combineer ‘m met hoge hakken, een hoedje en opgestoken haar. Omdat de hals van deze jurk bij de rug diep is uitgesneden, krijg je een extra zomerse en vrouwelijk look.

Ga jij liever voor de stoere look? Combineer de legerprint dat met items zoals een bikerjack en bikerboots. Op die manier is je outfit bijvoorbeeld helemaal geschikt voor een festival!

Natuurlijk mag je de accessoires niet vergeten, en al helemaal niet bij de legerprint! Het liefst combineren we het met grote, opvallende sieraden. Mooie chokers, statement horloges en studs passen er goed bij.

Liever legergroen?

Je hoeft natuurlijk niet all-out camouflage print te gaan, want enkel legergroen kan al erg stoer zijn. Deze legerprint 2.0 bestaat uit: minder print, met behoud van de army stijl. Het is wat simpeler en rustiger. Wel wordt er teruggegrepen naar de originele leger-based kleuren.

Tags: , , , , , , ,