Triumph Essence

Helena Christensen for Triumph Essence

Model Helena Christensen heeft vier luxe, exclusieve lingerie creaties ontworpen voor Triumph Essence, het premium label van lingeriemerk Triumph. Met een zelfontworpen sexy string, kanten beha en ultra strak rokje met subtiele shaping laat Helena, ambassadrice van Triumph Essence, dit spring/summer 2012 seizoen zien wat voor haar luxe lingerie inhoudt.

Triumph Essence

Helena Christensen for Triumph Essence

De Precious Essence set is gemaakt in roomwit met een schitterende satijnen gordel. Het is sensuele, sierlijke lingerie met rijke details, delicaat borduurwerk, elastisch tule en fijn kant.

Triumph Essence

Precious Essence | Helena Christensen for Triumph Essence

Laat je voor Valentijnsdag verleiden door Secret Essence, lingerie in vurig vrouwelijk rood met schitterende vintage invloeden zoals borduur­sels, verleidelijk kant en Guipure bandjes.

Triumph Essence

Secret Essence | Helena Christensen for Triumph Essence

In de Delicate Essence set wordt kant gecombineerd met zacht elas­tisch materiaal. Behalve een prachtige look heeft deze lingerielijn ook een subtiel shaping effect.

Triumph Essence

Delicate Essence | Helena Christensen for Triumph Essence

Een tikkeltje brutaal en creatief is Charming Essence met geome­trische lijnen van kant. De decoratieve doorkijkjes, fijne borduursels en flirterige bandjes zijn voor elke fashionista een lust voor het oog. Bekijk hier de gehele Charming Essence Collectie

Triumph Essence

Charming Essence | Helena Christensen for Triumph Essence

LEES OOK:
VICTORIA'S SECRET VERY SEXY SWIM COLLECTION
DAVID BECKHAM: BODYWEAR COLLECTIE VOOR H&M
COSMOPOLITAN LINGERIE SPRING 2012
SASSY SEX APPEAL & INTRICATE CORSETS - VIDEO

Tags: , , , , , , , , , ,