Vanessa Paradis is het gezicht van Conscious H&M

Vanessa Paradis is het gezicht van Conscious H&M

Vanessa Paradis is het gezicht van Conscious H&M, een nieuwe en duurzame collectie gemaakt van organisch katoen en gerecyclede materialen. En oh la la… wat ziet ze er geweldig uit! We snappen niet dat Johnny haar heeft laten gaan!

In de campagne draagt Vanessa Paradis onder andere een geel jurkje met ruches en een versierd uniformjasje met rits, gecombineerd met een broek met botanische print. De collectie is heerlijk licht en vrolijk en past perfect bij de lente. Het bevat naast romantische stijlen, waaronder een lange jurk ook sportieve stukken zoals een jumpsuit en een t-shirt jurk met tropische prints. Naast kleding vind je in de Conscious damescollectie ook accessoires, zoals hakken met een enkelbandje.

Vanessa Paradis is blij met de samenwerking: ‘Ik zet me graag in voor de Conscious collectie van H&M. Ik doe zelf ook mijn best om duurzamer te leven, ik heb bijvoorbeeld veel vintage fashion in mijn garderobe. Ik houd van deze stijl en het is milieuvriendelijk, want je gebruikt en hergebruikt oude kleding. Dat geeft me een goed gevoel’, aldus de zangeres en actrice.

De Conscious collectie zal bestaan uit een dames-, heren- en kinderlijn en is vanaf 19 maart wereldwijd in de winkels en online verkrijgbaar. Tegelijkertijd met de lancering start ook de kledinginzameling in de H&M winkels waar je eerder al over kon lezen bij ons.

Wil je alvast een voorproefje van de Conscious collectie met Vanessa Paradis? Bekijk dan de Fashion Video hieronder:

Lees meer Fashion Nieuws:

Jean Paul Gaultier komt naar Rotterdam
Poppy Delevingne voor Vero Moda Spring 13 - Video
Lake Side en Nina June gaan samenwerking aan
Behind the scenes Video Miranda Kerr voor Mango
Je oude kleding levert geld op bij H&M

Tags: , , , , ,