Versace for H&M

Versace for H&M

Donatella Versace is voor H&M de archieven van haar beroemde modehuis ingedoken om voor de modeketen een aantal iconische fashion pieces nieuw leven in te blazen. De speciale Versace for H&M collecties zullen dit najaar en in het vroege voorjaar van 2012 in de winkels liggen.

Donatella kennende zal het beslist geen ingetogen creaties worden. Verwacht een glamorous rock’n roll collectie met veel goud, leer en kleurrijke prints. Voor de dames worden het 40 items met o.a. feestelijke jurken, high heels en statement jewellery. De heren hebben keus uit 20 items waaronder een smoking en diverse accessoires zoals riemen en sieraden. Naast fashion en accessoires omvat de Versace for H&M collectie ook een aantal ‘home’ accessoires zoals kussentjes en een beddensprei.

We hebben nog tijd genoeg om ruimte in de kast te maken naast de voorgaande H&M collectoritems van o.a. Lanvin, Jimmy Choo, Comme des Garcons, Stella McCartney en Karl Lagerfeld. De Versace for H&M najaarscollectie zal vanaf 17 november in de winkels hangen. De pre-spring collectie zal vanaf 19 januari 2012 te koop zijn.

Om het wachten wat te verzachten hebben we alvast een filmpje voor je waarin Donatella Versace en Margareta van den Bosch (Creative Advisor H&M) vertellen over de samenwerking én je alvast een glimp laten zien van de Versace for H&M collectie!

Tags: , ,