Voorproefje Modetrends Lente en Zomer 2013 van MET

Voorproefje Modetrends Lente en Zomer 2013 van MET

Waar hebben we behoefte aan nu de glitz & glam van de feestdagen voorbij zijn en we nog een paar grauwe wintermaanden moeten overleven? Juist, een voorproefje op de Modetrends Lente en Zomer 2013! En als het aan het Italiaanse modelabel MET ligt, wordt het een uitbundig en kleurrijk voorjaar. Wat ons betreft kan de zomer niet vroeg genoeg beginnen!

MET heeft voor haar SS13 collectie de inspiratie gehaald uit het zonnige Miami en Los Angeles. Fraaie pastels en nudetonen worden gecombineerd met kralenborduursels en bijzondere opdrukken. Ga voor een sporty Californian beachlook voor een zomerse workout en flaneer ’s avonds over de boulevard in een elegante maxidress. Is een überhippe comfy style meer jouw ding? MET bewijst dat comfortabel en stunning perfect samen gaan. De stoffen zitten zo lekker dat je het wilt blijven dragen en dat kan… de soft neonkleuren en fraaie etnische prints zijn er om gezien te worden!

Miami Cocktail & Californian Beach style

Miami Cocktail & Californian Beach style

MET is natuurlijk in de eerste plaats een denimmerk. Hun jeans zijn geliefd over de hele wereld en denim verwerken kunnen ze als geen ander. De “basics” zijn er in diverse indigotinten, evenals coole wassingen  waarbij de naden zijn afgewerkt met neonborduursels. Meer kleur? Kies dan voor een jeans in een felle kleur, met een metallic coat of fleurige opdruk.

MET Jeans SS13

MET Jeans SS13

Ben jij niet bang om in de spotlights te staan? Dan zul je de Unique lijn helemaal geweldig vinden. Deze flamboyante ultrafeminiene collectie is met liefde vervaardigd voor de echte daredevil fashionjunks onder ons. De geavanceerde denimbehandelingen, metallic coatings en painting splashes, zoals MET ze gebruikt, zijn ongeëvenaard. Speelse belijningen in combinatie met een opengewerkte rug of taille,zorgen voor een trendy sexy stijlstatement.

MET Spring Summer 2013

MET Spring Summer 2013

Meer zien van MET? Ga dan naar www.metonweb.com.

Lees ook:

Pantone en Ice-Watch lanceren horloge in De Modekleur van 2013
Mode Inspiratie SS13: Virginie Castaway
Zin in de lentemode van 2013! H&M Lookbook SS13

Tags: , , , ,