Wie wordt de modeblogger van Batavia Stad?

Wie wordt de modeblogger van Batavia Stad?

Een tijdje geleden maakten we bekend dat Batavia Stad Fashion Outlet op zoek was naar het blogtalent van Nederland. Nu de finalisten zijn geselecteerd is het aan jou om te bepalen wie zich een jaar lang de modeblogger van Batavia Stad mag noemen. Breng je stem uit en maak kans op 100 euro shoptegoed!

Binnenkort lanceert Batavia Stad een nieuw fashionplatform en in het kader hiervan is de fashion outlet begin dit jaar het traject Made in Fashion gestart, waarbij ze op zoek gingen naar de meest talentvolle modeblogger van Nederland. Er zijn waanzinnig veel aanmeldingen binnengekomen, waaruit een kritische jury drie finalisten heeft geselecteerd die strijden om de felbegeerde titel en alle bijbehorende voordeeltjes die er bij horen. De winnares krijgt namelijk een jaar lang haar eigen blog op het nieuwe fashion platform en mag daarvoor maandelijks verschillende, gave (mode)events bezoeken en hierover bloggen.

De drie finalisten hebben afgelopen weekend als finale opdracht in Batavia Stad geshopt en hier een inspirerende blog over geschreven. Jij bepaalt mede wie wint, dus klik hier om op jouw favoriet te stemmen. In ruil voor je stem maak je kans op 100 euro shoptegoed om zelf lekker te gaan shoppen in Batavia Stad!

Misschien vind je dit ook leuk:

Fashion Inspiratie: Jessica Hart voor Only Fashion Video
Diesel Black Gold werkt samen met fashionblogger Hanneli Mustaparta
Word jij een jaar lang de blogger van Batavia Stad Fashion Outlet?

Tags: , , , , ,