Winactie - Geluk is een jurk

Winactie - Geluk is een jurk

Zin in een zomerse winactie? In samenwerking met Dr. Adam’s geven wij zes keer het boek ‘Geluk is een jurk’ weg. Perfect leesvoer om nog snel even in je vakantiekoffer te stoppen.

Cecile Narinx, de hoofdredacteur van ELLE, weet als geen ander hoe de modewereld in elkaar steekt. En wat willen wij modepopjes nu het allerliefst? Juist, een kijkje achter de schermen van de glamorous world of fashion! In ‘Geluk is een Jurk, de modewereld van binnenuit’ deelt fashion insider Cécile een stukje van dit normaal zo gesloten wereldje met je. Een heerlijk boek om op het strand of aan het zwembad van te genieten. Dr. Adams stelt zes exemplaren van dit fashionable boek ter beschikking, dus wil jij tijdens je vakantie genieten van Cecile’s modegeheimen, tips ’n tricks en haar favoriete shop adressen? Doe dan snel mee met de winactie!

Winactie
Dr. Adam’s verkoopt in haar webshop Dradams.nl de nieuwste schoenen van mooie merken zoals Sendra, Converse en Dr. Adam’s zelf natuurlijk. Een webadresje wat absoluut een plekje in je favorietenlijst waard is. En na de zomer komen ze met een nieuwe en nog mooiere webshop! Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van Dr. Adams en alle mooie merken die ze verkopen? Like dan Dr. Adam’s op Facebook. Hiermee maak je dan ook meteen kans om één van de boeken te winnen. Natuurlijk willen we onze eigen trouwe likers niet vergeten. Daarom verloten we ook drie boeken onder de likes van de Mixitup Facebook pagina. Wil je dus extra kans maken, like us both!

Deze winactie is helaas afgelopen, alle winnaars zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

Tags: , , , , ,