KIMMIDOLL WENSPOPPEN – CUTE & ZEN

KIMMIDOLL WENSPOPPEN – CUTE & ZEN

Iemand geluk, liefde of simpelweg succes wensen kan natuurlijk met een kaartje. Veel leuker vinden wij de Kimmidolls. Deze Japanse popjes en poppen zijn overgewaaid uit Australië. Unieke poppen die symbool staan voor een spirituele wens. Geweldig leuk om te krijgen of te geven natuurlijk!

Kimmidoll is het eigentijdse zusje van de eeuwenoude Japanse Kokeshi pop. Deze werden door Japanse boeren met de hand gemaakt van hout en weggegeven als symbolen van liefde en vriendschap. Het verspreiden van geluk en voorspoed onder vrienden en familie is de filosofie van waaruit Kimmidoll is ontstaan.

Japan is hot. Eten, mode, elektronica en cultuur. Reden wellicht waarom Kimmidoll zo geliefd is. De Japanse poppen zijn een typisch voorbeeld van ingetogen Oosterse elegantie, opgewekt en eenvoudig. En een verzamelitem voor in huis. Het fijnste is natuurlijk om een Kimmidoll te krijgen, of te schenken. Want door de ‘spirit’ is elke Kimmidoll eerst en vooral de verpakking van datgene dat wordt gewenst. En door de Kimmidoll wordt bekrachtigd. Ook mooi als compliment. Wat te denken van ‘Kimmidoll Izumi’ die staat voor Spirit & Beauty. Voor een vriendin met een dipje is Akiko/Enlightenment fijn maar doet Chiaku/Laughter het ook goed. De Kimmidolls Hideka/wisdom, Konomi/succes en Michiru/wealth zijn meer algemeen. Maar hoewel Kimmidoll een mooie meid is gaat het toch om de inhoud. Zo betekent wealth bij haar geen geld maar het ervaren van de rijkdom van het leven, liefde en vriendschap. Design met Zen, dus.

Kimmidoll is er als sleutelhanger en in poppen van 10½, 20 en 40 cm hoog. In het totaal zijn er 12 verschillende Kimmidolls, elk symbool voor een andere wens.

Advies verkoopprijs: Verkrijgbaar voor Minidoll (6 cm) € 8,95, Maxidoll (10,5 cm) € 16,95, Extra Maxidoll (20 cm) € 32,95, Extra Extra Maxidoll (40 cm) € 79,50.

De Kimmidoll collectie wordt o.a. online bij www.debijenkorf.nlde Bijenkorf[/link] verkocht (tik even Kimmidoll in het zoekveld en tadaa… ).

Kijk voor meer verkooppunten op: www.kimmidollnl.com.

Tags: , , , , , , , , ,