Een beauty encyclopedia voor make-up addicts, overdreven? Nee hoor. Iedereen die The Beauty Encyclopedia van E.L.F. openslaat is blij verrast. In dit naslagwerk vind je namelijk een heuse advies gids voor je make-up collectie, plús een palet met oog-, lip- en gezichtsmake-up – en de bijbehorende tools – om alle adviezen direct uit te proberen.

The Beauty Encyclopedia van E.L.F. bestaat uit drie delen, waarmee je jouw eigen make-upcollectie helemaal compleet hebt. De drie delen bevatten zes verschillende kleuren poederoogschaduw, twee tinten crèmeoogschaduw, een duo applicator voor de oogschaduw, een eyeliner potlood, acht verschillende lip colors, een lippenpenseel en –kwastje, twee kleuren blush, een gezichts highlighter, een bronzer, een grote poederkwast en een spiegeltje om alles netjes aan te brengen.

The Beauty Encyclopedia van E.L.F. is een perfect cadeau voor onder de kerstboom, en ook nog eens heel betaalbaar. Je koopt deze supercomplete Beauty Encyclopedia voor ongeveer 17 euro bij E.L.F..

Lees ook:
Make-up Must-have: The Bow Collection Duo Lip Colour Palette van YSL
Make-up Must-have: Clarins Chic & Glam Palette
Make-up Must-have: Dior Night Diamond
Make-up Must-have: Collection Vintage van Bourjois
Make-up Must-have: Beyond Natural Defining Mascara van Revlon
Make-up Must-have: Urban Decay oogschaduw & primer set
Make-up Must-have: Emanuel Ungaro for MAC
Make-up Must-have voor een natuurlijke najaarsblos: Smashbox O-Glow
Make-up Must-have: Poison Ring MMVI van Urban Decay

Tags: ,