SMASHBOX O-GLOW: NATUURLIJKE NAJAARSBLOS

SMASHBOX O-GLOW: NATUURLIJKE NAJAARSBLOS

Een make-up must-have die alle bleekneusjes in de herfst in hun make-up kit moeten hebben is de O-Glow Intuitive Cheek Color van Smashbox Cosmetics. Deze handige blusher zorgt er namelijk voor dat jouw bleke snoetje een geheel natuurlijke frisse najaarsblos krijgt, in precies de juiste kleur voor jouw huidtype.

Smashbox O-glow is een transparante gel die, zodra je ‘m hebt opgebracht, reageert met je huid en je een prachtige natuurlijke rozige blos geeft, alsof je net een frisse boswandeling hebt gemaakt. Veroorzaker van deze natuurlijke ’glow’ is het unieke Goji Berry-C Complex™. Daarnaast zit de gel bomvol antioxidanten die je huid een lekkere gezonde boost geven. Het is dan ook geen wonder dat dit product al verschillende keren in de prijzen is gevallen, zoals de Allure Award voor ‘Best of Beauty Reader’s Choice’ en de Glam Beauty Editor’s Pick Award.

Smashbox O-Glow Intuitive Cheek Color is te koop bij Sephora en bij ICI Paris XL. Naast O-Glow voor je wangen is er ook O-Gloss, voor perfecte rozige just-been-kissed lippen.

(Afbeelding boven: foto’s rechts Blugirl fall 2008)

Tags: , , , , ,