KARMA OF CHARME MUK2 - WINTERLAARS

KARMA OF CHARME MUK2 - WINTERLAARS

Wij zijn al seizoenenlang weg van de bohemien style en gelukkig hoeven we er nog lang geen afscheid van te nemen. Met een paar hippe Karma of Charme boots nemen we deze heerlijke modetrend zo mee het najaar in.

De Muk2 is een echte bestseller binnen de Karma collectie en stijgt nog steeds in populariteit. En wij snappen wel waarom. De Muk 2 is door de comfy voering van schapenvacht heerlijk warm en zacht, loopt fenomenaal en is ook nog eens super trendy en met werkelijk alles te combineren. Stoer, maar elegant tegelijk en door de 4 cm hoge ingebouwde hak lijken je benen langer en slanker!
De Muk2 is verkrijgbaar in tal van schitterende seizoens-tonen, zoals taupe, aglio (zand), certosino (grijs), antraciet, zwart en cognac. Ook zijn deze elegante korte laarzen verkrijgbaar in 3 soorten leer: suède, leer en nubuck.
Ook Cato van Ee is al op deze waanzinnige laarzen gespot. Kortom: hét ultieme model voor deze winter.

Wist je trouwens dat Karma of Charme hun eerste laars – ook bekend als de Ibiza laars – inspireerde op de eeuwenoude traditie van moccasin gemaakte laarzen uit de Amerikaanse Indianen cultuur? In de jaren ’60 en ’70 groeide Ibiza uit tot een hippie eiland waar jongeren elkaar ontmoetten die over de hele wereld hadden gereisd en de mooie handgemaakte Indianenlaarzen aan Europa introduceerden. Karma of Charme vertaalde dit naar een total eigen stijl met authentieke boots en laat met een collectie van ruim 25 modellen zien, wat de talloze hippe mogelijkheden voor deze must-have zijn.

Meer weten? Kijk dan op www.karmaofcharme.nl.

Online bestellen? Dat kan bijvoorbeeld bij Omoda.nl

Tags: , , , , , , , , , , , ,