Holster

Holster Ausrtralia spring/summer 2012

Het populaire Australische footwearlabel HOLSTER is nu ook eindelijk verkrijgbaar in Nederland. HOLSTER is met 1500 verkooppunten wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve ‘Jelly footwear’ voor dames en kids. Zo zijn grote high-end warenhuizen als Harrods, Selfridges en Harvey Nichols groot fan van het merk. Ook Dannii Minogue is meermaals gespot op de stijlvolle ‘Jellies’ van Holster. Zelfs de Australische Vogue publiceerde meerdere malen redactionele stukken over het merk.

Holster

Holster Ausrtralia spring/summer 2012

Binnen de spring/summer 2012 collectie speelt Holster met een regenboog aan kleuren in op de laatste modetrends. De met veel oog voor detail ontworpen slippertjes en sandaaltjes worden lustig gedecoreerd met ruige studs en echte Swarovski elementen.

Holster

Holster Ausrtralia spring/summer 2012

De HOLSTER ‘Jellies’ zijn extreem flexibel en waterafstotend. Bovendien worden alle HOLSTER schoenen geproduceerd zonder dierenleed en/of gebruik te maken van dierlijke materialen. Ook de verpakking is gemaakt van gerecyclede materialen. Voor verkooppunten kun je contact opnemen met All-time Favourites.

Holster

Holster Ausrtralia spring/summer 2012

Zie ook:
LOUBOUTIN VIERT 20-JARIG BESTAAN MET EEN CAPSULE COLLECTIE
PRADA SPRING/SUMMER 2012 SHOES: BACK TO THE FIFTIES
UGG AUSTRALIA SS12 - CALIFORNIA DREAM
SCHOENEN TRENDS - KNALKLEUREN & PRINTS

Tags: , , , , , , , , ,