SHICK LANCEERT ‘SYLVIA’S SECRET COLLECTION’

SHICK LANCEERT ‘SYLVIA’S SECRET COLLECTION’

Sylvia Geersen is back in business. Het topmodel heeft samen met Shick een collective ontworpen waar heel wat fashionista’s heel hebberig van worden. De collectie bestaat uit zeven hot items: een glamourous bootee in rood, zwart en cognac, een sexy rode en cognac kleurige pump en een stylish clutchbag in zwart of rood. Inspiratie voor deze items haalde Sylvia uit haar turbulente leven als model.

Sylvia Geersen was al eerder het gezicht van schoenenmerk Shick maar verloor haar contract door persoonlijke problemen die uiteindelijk resulteerden in een opname in rehab. Eenmaal afgekickt en fris en fit maakte ze haar excuses bij de directeur van Shick, Henk Sieders die haar opnieuw een kans gaf wat resulteerde in de ‘Sylvia’s Secrets Collection’. En een betere vervolg therapie dan een eigen schoenen- en tassenlijn te mogen ontwerpen kunnen wij ons ook niet voorstellen!

‘Ik voel me zo vereerd dat ik achter de tekentafel van Shick* mocht plaatsnemen en mijn eigen collectie kon samenstellen! Echt een droom die uitkomt, gelukkiger kun je mij niet maken. Tassen en schoenen, that’s what every girl wants!’ aldus Sylvia. Elk item in de collectie heeft een persoonlijke touch omdat Sylvia haar leven als model gebruikte als inspiratiebron voor de ontwerpen.

En ze deelt haar inspiratie graag met jou:

Rood als terugkomend thema
‘Rood is een belangrijke kleur in mijn fashion items! Een pump, een bootee en een clutch heb ik ontworpen in de kleur van de liefde. In mijn geval de liefde voor een heel speciaal persoon, namelijk mijn vriend. Hij heeft me leren kennen toen ik me in mijn diepste persoonlijke crisis ooit bevond! Hij zag dat ik de weg kwijt was, maar hij geloofde in me, heeft mij gesteund en me geholpen weer terug te komen op het goede pad. Daarnaast vind ik rood gewoon een waanzinnig sexy kleur en perfect voor het najaar en het party seizoen!’

De kleur cognac past nu bij me
‘Op dit moment ben ik in balans, ik ben rustiger geworden en ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld. Vroeger deed ik alles maar zonder er 1 minuut over na te denken, go with the flow… Nu weet ik wat ik wil en hoe ik daar naartoe wil! De kleur cognac past hierbij, een rustige en evenwichtige kleur voor een warme en elegante look day and night! Uiteraard kon ook zwart niet ontbreken in mijn collectie, dat staat iedere vrouw goed en is altijd sophisticated’.

Opvallende gouden rits
‘Een bootee vind ik een schoen die in je kast niet mag ontbreken: sexy, stoer en toch glamour. Ook niet onbelangrijk: enkellaarsjes kun je met elke outfit combineren! Ik wilde een bootee met een opvallende gouden rits. Gouden accessoires vind ik helemaal leuk en dus heb ik bewust voor goud gekozen. Door de grote rits aan de zijkant van het laarsje kun je snel in en uit stappen, wat voor mij als model natuurlijk een must is! Ik kleed me heel wat keren aan en uit op een dag! Met deze bootee kun je alles: shoppen, stappen en werken zonder pijn aan je voeten te krijgen. Don’t keep this a secret, everybody needs to know this!’

De collectie is vanaf de eerste week november te koop in de winkels bij Dolcis en bij een aantal Invito filialen. Maar beter nog: de collectie is nu al te koop via shick-shoes.com.

Tags: , , , , , , , , , ,