YAY! Happy Easter everybody! We love Pasen: we kunnen ongegeneerd paaseitjes eten en hebben een extra lang weekend. Bij een feestdag hoort natuurlijk een geschikte outfit, vonden wij: dus speciaal voor jou: de beste paasoutfit inspiratie.

Morgen is Pasen! Hebben jullie al plannen gemaakt? Brunchen, een uitstapje, heel veel eten, de hele dag netflix kijken op bed (de klok gaat een uur vooruit, dus helaas mogen we een uurtje minder slapen) , en vooral: dé perfecte paasoutfit scoren? Dat laatste hebben wij inmiddels gedaan, en wel bij SevenBien Fashion. We kwamen daar de leukste items tegen voor de Pasen en ze waren ook nog eens in de SALE! Benieuwd naar welke outfit wij hebben gevonden? Scroll dan snel verder :).

Omdat de lente is begonnen en de temperaturen langzaam (HEEEEL langzaam) omhoog gaan, hebben we een outfitje uitgekozen waar wij spontaan een glimlach van kregen. De kledingcollecties worden hier en daar ook steeds meer aangevuld met zonnige, vrolijke items, dus uiteraard hebben we daar met deze outfit op in gespeeld. En omdat het Pasen is en jij er natuurlijk op je paasbest wilt uitzien, kun je de items gelijk shoppen bij www.sevenbien.nl! YAY!

pasen outfit

Wauw! We loveee this outfit! Misschien komen de bunny ringetjes je al bekend voor, omdat we hier gisteren al over schreven. Zo’n ringetje krijg je dus helemaal gratis als je de alle items uit de foto shopt!

Deze gedrapeerde top heeft een mooie zacht gele kleur, die één en al Pasen uitstraalt en niet té neon is. Het fijne vest houdt je warm deze paasdagen (het wordt super slecht weer, joepie) en de broek past geweldig bij de gele kleur! Stijl je outfit af met een paar vrolijke oorbellen en speciale paasringetjes en jij bent zeker weten op je paasbest!

De outfit kun je hier shoppen: http://www.sevenbien.nl/product-tag/pasen-outfit/.

Mooi geel is niet lelijk

pasen outfitpasen outfit

De kleur die niet mag ontbreken met Pasen is de kleur geel. Deze happy colour is dan ook de basis in deze paasoutfit. Denk jij nu: geel is ONmogelijk om te combineren? Wrong! We geven toe: geel is een ietwat lastige kleur, maar het vrolijkt iedere outfit op! Eén geel item kan bijvoorbeeld een winterse outfit opeens heel zonnig maken.

Uiteraard kun jij ook voor gele sieraden gaan met Pasen. Pas je toch helemaal in het paasplaatje, zonder dat je als een kanarie over straat moet.

Combinatie tip: geel + spijkerstof = een prachtig gezicht! Dit is de meest toegankelijke manier om geel te combineren: het zal iedereen leuk staan! Trust us. Je kunt kiezen voor een spijkerbroek, maar ook een spijkerjasje met een geel topje kan heel goed!

Uiteraard zijn er nog zo veel meer manieren om deze kleur te stijlen. Wel een kleine tip: verschijn niet té vaak in het geel, want dat zou nog wel eens kunnen vervelen. Daarbij focus je bij andere mensen ook de aandacht op je kleding, wat natuurlijk helemaal niet erg is, maar als je je té vaak in het geel hult, zal het mensen misschien gaan vervelen. Dus: keep it simple en investeer in een paar gele items die je makkelijk kunt combineren!

Tags: , , , , , , ,