outlet poster 2

Aan het strand liggen zit er deze vakantie misschien niet meer in, maar dat wil niet zeggen dat we ons moeten vervelen! Er zijn genoeg leuke uitjes die je kunt ondernemen met je vriendinnen. Wij speurden het internet af en kwamen bij deze bijzondere outlet die je echt niet mag missen. Because sale shopping is always a good idea!

Deze week wordt de winkel van online shop SevenBien Fashion omgetoverd tot Outlet Store! De winkel in Harderwijk is dus dé place to be voor alle fashion lovers! Van 10 augustus t/m 17 augustus kun je alle musthaves shoppen voor maar 10 euro. Je hoort het goed: álle musthaves.

Binnenkort op vakantie en heb je last-minute nog een gaaf zomerjurkje nodig? Of wil je je vast voorbereiden op de koude winter en zoek je een lekker dik vest? Je kunt het allemaal vinden in deze outlet! Schoenen, jassen, blouses en truien: ze zijn stuk voor stuk maar 10 euro.

De producten zijn alleen in de winkel te shoppen, dus je kunt ze niet op de website van SevenBien vinden. Dat maakt deze items helemaal exclusief en super uniek! Vooral als je op zoek bent naar on-trend kleding, waarin je anderen niet zo snel ziet lopen, dan moet je deze week echt eventjes langs de winkel. Leuk weetje: je kunt er ook een paar Vero Moda-items shoppen!

Mocht je nou niets vinden tussen de outlet-producten, dan kan je altijd nog op www.sevenbien.nl kijken. Hier vind je de nieuwere collectie en de allerlaatste trends. Uiteraard kun je ze rechtstreeks in je winkelmandje stoppen. Je kunt ze ook in de winkel laten bezorgen, wat erg handig is als je in de buurt woont!

Outlet Store Harderwijk

Wanneer?
Woensdag 10 augustus – woensdag 17 augustus.

Openingstijden?

Zondag gesloten

Maandag t/m vrijdag 11.00 tot 18:00 uur

Zaterdag 9.30 tot 17:00 uur

Waar?
SevenBien Fashion
Kerkplein 6
3841 EC
Harderwijk (Gelderland)

Handig om te weten: 
Je kan in de winkel contant afrekenen of pinnen.

Tags: , , , , , , , , , , ,