Fred de la Bretoniere online shop

Fred de la Bretoniere online shop

Fred de la Bretoniere heeft een online shop geopend waar je terecht kunt voor Fred de la Bretoniere Clothes & Tassen. Fred de la Bretoniere ken je natuurlijk van de bekende fijne laarzen en schoenen, maar wist je dat het merk ook een uitgebreide kledinglijn met leren jasjes, broeken, tops, jurken, rokken en zelfs leren sokken heeft? Al het moois wat in de onlangs geopende kledingwinkel in Amsterdam Zuid hangt, is vanaf nu ook te koop in de eigen online shop.

De kledingcollectie die Fred de la Bretonière in samenwerking met Sjaak Hullekes heeft ontworpen laat leer zien in zijn meest pure vorm. Jurkjes, tops en rokken die zijn ontstaan vanuit het gedachtegoed zoals Fred deze in de beginjaren van zijn bedrijf neerzette. Ongevoerd en gemaakt van grote stukken leer. Aangevuld met knitwear en gekleurde en verfijnde gevoerde lederen items. Het resultaat is een stijlvolle kledinglijn die stoer is en tegelijk vrouwelijk. Precies zoals we dat van Fred de la Bretoniere gewend zijn.

Fred de la Bretoniere Clothes & Tassen zijn verkrijgbaar via http://webshop.bretoniere.nl/. Voor de schoenen, laarzen en shabbies kun je terecht in de winkels van Fred in Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Haarlem en Utrecht.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,