H&M POP-UP STORE ON THE BEACH

H&M POP-UP STORE ON THE BEACH

Ga je naar het strand? Neem dan vooral je oude kleding mee want bij de H&M Beach store kun je deze ruilen voor kortingsvouchers! Voor de derde keer kun je de tijdelijke H&M Pop-up store vinden op het strand van Scheveningen van woensdag 17 augustus tot en met donderdag 25 augustus. Alle kleding die je niet meer nodig hebt, niet meer past of niet meer leuk vindt kun je inleveren in ruil voor korting op de nieuwe najaarscollectie. En niet alleen jij hebt daar wat aan. De kledingstukken komen geheel ten goede aan KICI (www.kici.nl) en de opbrengst wordt geschonken aan Giro 555.

Alle ingebrachte kleding wordt op een authentieke grote weegschaal gewogen en hoe meer kilo’s je inbrengt, hoe hoger de korting. De korting kan variëren van € 5,- tot € 20,-.
In deze editie van de Pop-up store zal de nieuwe najaarscollectie verkrijgbaar zijn voor dames en heren. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Voor de dames zien we veel invloeden uit de jaren zestig terug in bijvoorbeeld knitted tops, cropped blazers, tunieken met prints en fijne basics in prachtig bij elkaar passende herfsttinten zoals camel, cognac en mosterdgeel. De herencollectie omvat o.a. een camelkleurige trenchcoat en truien met contrasterende elleboogstukken die perfect gecombineerd kunnen worden met een jeans of klassieke pantalon.

Maak dus snel ruimte in je kast en gooi je strandtas alvast vol. De H&M Beach store is van 17 t/m 25 augustus dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur op het strand van Scheveningen aan het Zwarte Pad.

Tags: , , , , ,