Hunkemollers komt met member card app

Hunkemoller komt met Membercard-app

Lingeriemerk Hunkemoller heeft een nieuwe Membercard-app  gelanceerd. De Nederlandse en Duitse winkels zijn als eerste uitgerust met speciale scanners die deze digitale Membercard vanaf de smartphone kunnen lezen en scannen.Hunkemöller is het eerste merk dat een digitale Membercard app lanceert waarop je punten kunt sparen en uitgeven. De app is te downloaden in de Android Market en in de Apple store voor de Nederlandse en Duitse markt.

Get inspired!
Met deze app rijg je tevens beschikking over het laatste lingerienieuws via het digitale So Me magazine. Deze digitale magazine, bevatonder andere exclusieve behind the scenes beelden, een store locator en de mogelijkheid tot mobile shopping. Adriana Hoppenbrouwer, Global Marketing Director Hunkemoller zegt:. “ Deze app is een uniek concept om onze Members van alle gemakken te voorzien en daarnaast toont de app exclusieve content en features voor onze fans”

QR code scannen?
Voor iedereen die via deze exclusieve app voor 1 april Member wordt, staat er een shoppingtegoed tegoed te wachten van €5,- in je goodiebag. Je vindt het shoppingtegoed in de persoonlijke digitale goodiebag.

QR code scannen?

QR code scannen?

Digitale Membercard
Als je de app hebt geïnstalleerd, kun je Member worden door je te registreren in de tab; Hunkemoller Club. Je bent je  Membercard dan nooit meer kwijt of vergeten aangezien het op je smartphone staat. Bij elke 100 spaarpunten, een punt is een euro waard, krijgen Members € 10,- shoptegoed.

Bekijk hier de Hunkemoller App instructie Film

Tags: