Maak kans op 100 euro shoptegoed bij Van den Assem Schoenen

Maak kans op 100 euro shoptegoed bij Van den Assem Schoenen

Van den Assem Schoenen is een begrip onder shoe loving fashionista’s en vanaf nu maken ze het online shoppen nog leuker met een compleet vernieuwde webshop. Ze willen graag weten wat jij er van vindt en jouw mening kan je 100 euro shoptegoed opleveren. Wie wil dan nou niet?

De website van Van den Assem Schoenen is één van de grootste schoenen webwinkels in Nederland, per dag gaan er honderden paren schoenen over de virtuele toonbank. Als je eenmaal een kijkje hebt genomen in het hebberigmakende assortiment, dan snap je wel waarom. Wat je stijl ook is, hier vind je altijd de mooiste schoenen van de meest hippe merken van dit moment. Het familiebedrijf vond het dan ook tijd worden om hun webshop in een nieuw jasje te steken dat dezelfde stijl en klasse uitstraalt als hun twaalf winkels. De website is visueel zijn tijd vooruit en biedt je naast het gebruikelijke geweldige assortiment schoenen, tassen en accessoires ook de gebruiksvriendelijkheid die je van Van den Assem zou mogen verwachten.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op www.assem.nl. Oh ja, vergeet niet: je mening wordt erg op prijs gesteld, dus als je een mailtje stuurt naar marketing@assem.nl en daarin aangeeft wat je van de nieuwe webshop vindt, maak je kans op 100 euro shoptegoed.

Misschien vind je dit ook leuk:

Bijenkorf Den Haag opent de grootste dames designer schoenenafdeling
UGG Australia Outlet bij Van den Assem
Bijenkorf Premium Denim Department: meeste keus in luxe denimlabels
Online Shopping Tip: Love, Sam
Online shoppen? Check eerst alle fashionkortingen op Stylediscount!
Online Shopping Tip voor Jeans freaks: Sojeans
Mode Musthaves vind je op… ModeMusthaves.com!

Tags: , ,