Marni

Marni at H&M

Morgen is het dan zover… Dan gaat de Marni at H&M collectie in de verkoop in ongeveer 260 winkels wereldwijd en natuurlijk online! Maar H&M heeft wel wat shopping regels opgesteld om iedereen de kans te geven één of meerdere items uit de felbegeerde collectie te kunnen bemachtigen.

Per land verschillen die regels overigens wel. Zo krijgen shoppers in Groot Brittannië bijvoorbeeld maximaal 10 minuten om in het Marni gedeelte van de winkels te shoppen terwijl Amerikanen 15 minuten de tijd krijgen. In beide landen zal er worden gewerkt met een polsbandjessyteem in tegenstelling tot bijvoorbeeld Frankrijk, waar je gewoon in de rij gaat staan totdat je naar binnen mag. Ook in Nederland ga je in de rij staan totdat de deuren open gaan en dan is het dringen geblazen! In geselecteerde winkels is de collectie morgen vanaf 9 uur verkrijgbaar, online vanaf 10 uur. Check de ‘Store Locator’ (onderaan) om te zien of de Marni collectie te koop is in een H&M winkel bij jou in de buurt.

Marni

Marni at H&M

Om zoveel mogelijk fashionista’s de kans te geven om uit de Marni collectie te kopen, heeft H&M een aankooplimiet ingesteld van één stuk of maat per artikel per klant. Dit geldt voor alle kleding in de collectie, maar ook voor andere artikelen zoals schoenen en accessoires. Artikelen uit de Marni collectie moeten binnen 3 dagen na aankoop worden geretourneerd. De artikelen moeten in perfecte staat zijn (ongedragen/ongebruikt) met de labels er nog aan en uiteraard met de aankoopbon.

Veel plezier morgen!

Marni

Marni at H&M

Zie ook:
MARNI AT H&M CAMPAGNE
MARNI FOR H&M LOOKBOOK
MARNI AT H&M - CELEBRITIES AT LOS ANGELES EVENT
H&M LIFE: TREND REPORT SPRING SUMMER 2012

Tags: , , ,