Ibana Rouge, bij Fashion fans ook wel gewoon bekend als Ibana is een Nederlands leermerk. Ibana is een fris, trendy en creatief merk wat zich heeft gespecialiseerd in tassen, jassen en schoenen voor zelfbewuste en onafhankelijke vrouwen.

Het merk is 2,5 jaar geleden opgericht door een drietal gedreven Amsterdamse modeondernemers die een gat in de markt zagen in de combinatie van leren jassen en tassen in dezelfde kleur en leersoort. Dit concept in combinatie met het snel vertalen van trends vanaf de catwalk naar de winkels, maakt van Ibana Rouge een opvallend en compleet merk waar Fashion lovers van smullen.

Wie denkt dat een jas en een tas in dezelfde kleur een saai setje completje vormt, zal zich door Ibana Rouge laten verrassen. De collectie valt op door het kleurgebruik en haar trendy uitstraling. Voor de zomer zijn er zachte pasteltinten zoals blauw en roze naast mooie vergrijsde tinten en zacht bruin. Wie liever wat pittigers draagt, zal weg zijn van de zwarte korte leren jasjes en giletjes. Bekijk de collectie op www.ibanarouge.nl.

Lees ook:
Forrest & Bob – sexy accessoires die de wereld veroveren
Nümph, Scandinavische fashion voor echte city chicks
Minimum, fashion met een vleugjes Scandinavische coolness
Zweedse luxe modelabels: Dagmar en Camilla Norrback
Freya – Trendy lingerie en badmode voor grote cupmaten
Geweldige jassen van C’Sense
Schitterende tassen van Francesco Biasia
VPL – Visible mix tussen sportkleding en ondermode
Il’ Dolce jeans – Do you believe in miracles? We do!
Streetwear van Skunk Funk – People do funk all over the world
THELIN, Deens designerlabel gaat ook Nederland veroveren
Sofie Schnoor en Mimic Copenhagen
By Malene Birger
Designers Remix Collection
Odd Molly