NIALAYA Handmade in Hollywood

NIALAYA Handmade in Hollywood

Nialaya sieraden zijn meer dan zomaar sieraden. Niet alleen zijn deze stijljuweeltjes bijzonder mooi om te zien, ze dragen ook nog een bijzondere boodschap met zich mee. Ieder Nialaya sieraad is namelijk zo samengesteld, dat de energie en kracht van de stenen je helpt om jouw dromen te verwezenlijken.  Niet zo gek dus dat dit sieradenmerk onder Hollywood sterren zo enorm populair is!

Om de Nialaya spirit puur te houden, wordt elk sieraad door de Deense ontwerper Jannik Olander gemaakt van edelstenen, halfedelstenen, kralen en andere materialen die hij op zijn reizen naar Bali, Thailand en India aantreft. De energie, textuur en charisma van elke steen en ieder item inspireert hem om elke keer weer opnieuw een uniek sieraad samen te stellen. Nu is een spirituele boodschap mooi, maar Jannik vind kwaliteit minstens zo belangrijk. Daarom werkt hij uitsluitend met de mooiste materialen, zoals 18-karaats god, sterling zilver, kristal, agaat, lapis, ebbenhout, turquoise, diamant en amethist.

Nialaya is gevestigd in het bruisende hart van L.A. en daar is het sieradenlabel echt een dikke hit. Zo zijn celebrities zoals Paris Hilton, Madonna, Olivia Palermo, Alessandra Ambrosio en Adriana Lima al met een Nialaya armband gespot. En ook onder de mannelijke Hollywood sterren is het label populair. Onder andere Justin Bieber, Jesse Metcalf, Snoop Dogg en Chris Brown zijn Nialaya fans!  Voor een item van Nialaya hoef je echter niet naar Hollywood af te reizen. Het label is namelijk hier in Nederland gewoon online te bestellen bij Selectedlabels.com.

Lees ook:
Mi Moneda, hebberigmakend mooie munten hangers
Modetip: Dixie – hippe tassen schoenen en mode accessoires uit Denemarken
Gouden zonnebril van Alain Mikli
BKNBZ – Bikinibiza accessoires om je hippie chic Ibiza Look mee af te maken

Tags: , , , ,