Nu ook online shoppen bij The Sting!

Nu ook online shoppen bij The Sting!

Na winkels in o.a. Londen, Frankfurt, Antwerpen en Amsterdam, kun je vanaf nu ook online shoppen bij The Sting. De van oorsprong Nederlandse winkelketen gaat na haar uitbreiding in Europa nu ook het ‘world wide web’ veroveren met de opening van een eigen online shop. Vanaf nu kan je favorieten lijstje dus weer uitgebreid worden met een webshop bomvol fijne modemerken!

Wie wel eens heeft geshopt in een van de winkels van The Sting, weet dat je hier een enorme keus hebt aan merken die de modetrends op de voet volgen. Sutherland, Amy & Ivy, Revelation, Seven Sisters en Royal Chicks zijn maar een kleine greep uit het royale assortiment aan trendy merken. En niet alleen voor jou, maar ook voor je man of vriendje is er een enorme keus aan trendy kleding en accessoires.  Goed nieuws dus dat ze niet alleen uitbreiden in de rest van Europa, maar dat je vanaf nu ook gewoon vanuit je huiskamer 24/7 kunt shoppen bij The Sting.

Hoe kun je de opening van een webshop nu beter vieren dan met een knaller van een openingsactie. Niet alleen ontvangt iedereen die meedoet aan de actie een gratis verzending op TheSting.com, maar er zijn ook hele fijne prijzen te winnen. Zo maak je kans op 87 Gift Cards, shoppen met een personal stylist inclusief 250 euro shoptegoed en The Sting Stoel. Maar de hoofdprijs slaat natuurlijk alles: de winnaar vliegt met drie vrienden naar Londen, waar ze overnachten in het exclusieve Sanderson hotel en mogen shoppen met 500 euro shoptegoed bij The Sting op Piccadilly Circus. Kansje wagen? Ga dan snel naar TheSting.com/huiskamer.

Meer shopping nieuws lezen? Ga dan ook naar:

Bijenkorf Den Haag opent de grootste dames designer schoenenafdeling
Online Shopping Tip: Love, Sam
Online shoppen? Check eerst alle fashionkortingen op Stylediscount!
Op Winkelstraat.nl shoppen in de leukste boetiekjes van Nederland
Buddha to Buddha online store is open!
Webshop Tip: Aaiko opent deuren Web Boutique
Webshop Tips: Blackfashionstore.com
Sarenza - Shopping Tip voor Shoe addicts

Tags: , , , , ,