Op Winkelstraat.nl shoppen in de leukste boetieks van Nederland

Op Winkelstraat.nl shoppen in de leukste boetieks van Nederland

Vind jij het soms ook jammer dat niet al je favoriete boetiekjes een online shop hebben? Winkelstraat.nl snapt dit en is daarom de krachten gaan bundelen met onafhankelijke kledingwinkels die bijzondere collecties verkopen. Vanaf nu kun je dus waar en wanneer je maar wilt gewoon de mooiste kleding en accessoires bestellen uit exclusieve boetieks in heel Nederland.

Zag je laatst in Den Bosch bijvoorbeeld een geweldig paar laarzen, die je vervolgens nergens anders kunt vinden? Of ben je verslingerd aan dat hippe Londense merk wat ze alleen verkopen in dat kleine winkeltje in Den Haag? Stad en land afrijden om die ene geweldige must-have te scoren, hoeft niet meer. Op dit moment kun je via Winkelstraat.nl bij twintig mooie boetiekjes winkelen en daar komen elke maand tien nieuwe bij. Alle winkels worden door het team van Winkelstraat.nl met zorg geselecteerd op originaliteit en exclusiviteit. Zo zijn voortaan ook de winkels met bijzondere fashion items en gave upcoming merken binnen handbereik voor fashionista’s die net wat verder weg wonen.

Iedere winkel heeft op Winkelstraat.nl een eigen pagina waar je heerlijk kunt rondneuzen, maar de kleding, schoenen en accessoires zijn ook gewoon op categorie of op merk te vinden. En heb je gevonden wat je zoekt, dan krijg je het – mits besteld voor 15.00 uur – de volgende dag gratis thuis bezorgd.

www.winkelstraat.nl 

Meer shopping nieuws lezen? Ga dan ook naar:

River Island opent eerste accessoires winkel
Buddha to Buddha online store is open!
Webshop Tip: Aaiko opent deuren Web Boutique
Webshop Tip: Essentiel opent E-shop!
Webshop Tips: Blackfashionstore.com
House of Pertijs heeft lak aan crisis!
Sale Tips - De beste online Shopping Adressen

Tags: , , ,