Poppy’s Parade lanceert Webshop

Poppy’s Parade lanceert Webshop met Vintage en Nieuwe kleding

We vertelden je laatst al over Poppy’s Parade, de eerste vintage shop op facebook, opgericht door de drie zussen Eva, Marre en Rosa de Visser. Het gaat zo goed met de facebook shop van de dames, dat ze besloten hebben om de sprong naar een heuse echte webshop te wagen. Op www.poppysparade.nl vind je naast vintage kleding  ook fonkelnieuwe fashion items.

Voor wie Poppy’s Parade nog niet kent, Poppy’s werd in 2011 opgericht door de de zussen Eva, Marre en Rosa de Visser. Ze vernoemden het bedrijf naar hun Indische Oma Pop, de ware inspirator. Poppy’s Parade houdt ervan om te blijven vernieuwen en te verrassen. Dit deden ze al op Facebook met leuke initiatieven zoals Men’s Monday en een Vintage Design Week. En nu is het dus tijd geworden voor een echte webshop. In de shop vind je dus naast vintage kleding, schoenen en accessoires, ook nieuwe fashion items. Maar net als bij de vintage pareltjes, moet je ook bij het gloednieuwe spul niet te lang wachten. Alles is namelijk in een beperkte oplage te koop, dus op = op.

Om de lancering van de webshop te vieren hebben de zussen een filmpje gemaakt, met een speciale hoofdrol weggelegd voor Oma Pop.

Bekijk ‘m hieronder:

Meer Shopping Nieuws lezen? Ga dan ook naar:

500 euro Shoptegoed Winnen bij Perfectly Basics? Vind het gouden paasei!
& Other Stories - nog meer Scandinavische mode heerlijkheden
Nu ook Online Shoppen bij The Sting!
Love Bohemian? Love Fashionistaz!
Online Shopping Tip: Love, Sam
Embrace Your Hips by I Love Vintage
Op Winkelstraat.nl shoppen in de leukste boetiekjes van Nederland
Shopping Tip: Vintage Design Week op Poppy's Parade

 

Tags: , , ,