steal the style alessandra

Alessandra Ambrosio is een Braziliaans topmodel en velen zien haar als een grote inspiratiebron als het om festivalkleding gaat. En dat snappen wij wel, want één blik op de foto’s van Coachella 2016, en wij waren verkocht! Haar festivallook is amazing! Een goede reden om haar look te kopiëren in onze rubriek ‘Steal the style’.

De looks van Alessandra op het festival Coachella staan nog op ons netvlies gebrand. Haar stijl is stoer met een touch of hippie. Ronde zonnebrillen, veel fringes, suède en statement accessoires zien we erg veel in haar outfits terugkomen. Voor de meiden die nog op zoek zijn naar een goede festivallook: kijk het vooral af bij boho babe Alessandra en je zit gegarandeerd goed!

Alessandra’s festival musthaves? Body kettingen, gehaakte tassen en een sun-kissed skin.

 

Alessandra+Ambrosio:   Alessandra Ambrosio Photos - Coachella Music Festival - Day 2 - Zimbio:

 

Bovenstaande outfit is één van de effortless, simpele festivallooks van Alessandra. Shorts in combinatie met stoere laarsjes is altijd een goede combinatie. Weet je niet waar jij je jasje moet laten gedurende de warme uurtjes op een festival? Knoop ‘m nonchalant om je middel, zoals Alessandra!

Festivaltips van Alessandra:

– Kies overdag voor een mooie shorts met een flowy top en een stoere hoed. Kies ‘s avonds eerder voor een maxi-jurk met een jack. Op die manier krijg je het niet koud!
– Layer je accessoires. “Ik ben een Braziliaanse en wij houden van accessoires, maar ik zorg er altijd voor dat de pieces die ik draag gebalanceerd zijn”, aldus Alessandra.
– Het is belangrijk dat je jouw accessoires tijdens de dag eens verandert, omdat ze je outfit totaal een andere look kunnen geven. Zorg er ook voor dat je een jasje meeneemt, zodat je die aan kunt schieten als het koud wordt.
– Sieraden, een hoed, zonnebril en een schoudertasje zijn echte festival essentials!

Alessandra-Ambrosio-Anja-Coachella-Boho-Look:

Nunu Top

40

 

 

 

Liever íets meer die boho look creëren? Ga dan voor fringes en knitted items! Het geeft iedere outfit die hippiestijl die we allemaal zo graag zien op festivals. :)

Wie is Alessandra Ambrosio? 

Dit Braziliaanse topmodel wist al dat ze model wilde worden toen ze 8 jaar was. Haar eerste baantje was als model voor het modeblad Elle. Sindsdien heeft ze gewerkt voor Christian Dior, Giorgio Armani, Rolex, Gucci, Calvin Klein en Ralph Lauren. Ook heeft ze op de catwalk gelopen voor Prada, Fendi, Ralph Lauren en nog veel meer. Overigens zul je haar waarschijnlijk het beste kennen door haar haar werk voor Victoria’s Secret, waar ze voor het eerst verscheen in 2000.

De laatste festivaltrends worden vaak in één zucht genoemd met Alessandra Ambrosio. Ieder jaar verschijnt ze op het bekende festival Coachella, in de woestijn van California. Hier verschijnt ze in de meest fantastische outfits, die de rest van de wereld maar al te graag overneemt.

Alessandra heeft haar eigen kledinglijn ‘ále by Alessandra‘. De lijn is exclusief te koop bij Planet Blue, een boho-California-girl boutique in Californië. De connectie tussen die twee lijkt goed te kloppen. De boho-chique jurken en free spirit feel die er in Alessandra’s lijn voorkomen is precies waar Planet Blue voor staat.

 

 

Tags: , , , , , , , , ,