steal the style kendall jenner

Topmodel Kendall Jenner heeft zich inmiddels aangesloten bij de meest succesvolle modellen ter wereld. De brunette heeft een fantastische stijl waar menig fashionista maar al te graag inspiratie uit haalt! Wil jij ook de chique, edgy streetlook van Kendall? Je kunt haar look kopiëren dankzij onze rubriek ‘Steal the style’.

Kendall Jenner’s kledingstijl

Dit topmodel heeft een stijl waar je u tegen zegt. We kennen haar stijl als elegant en edgy tegelijk. Ze wordt vaak gespot met croptops, bomberjacks, leatherlook pants en witte sneakers. Vrij stoere items dus, die iedere outfit een beetje edge geven. Overigens weet Kendall precies hoe ze classy en elegant blijft door de juiste combinaties van stoere items met klassieke blazers, nette lakschoenen en perfecte skinny jeans. Wil jij ook leren hoe je die geweldige Kendall-look creëert? Wij helpen je vast op weg met een paar hoogtepunten uit de stijlgeschiedenis van Kendall met natuurlijk de bijpassende items!

pink-bomber-jacket-sisters-pointclean-white-sneakers-3

 

bow-back-crop-top

 

In bovenstaande outfit werd Kendall gespot tijdens het shoppen. Ze weet als geen ander een effortless look te creëren, alsof ze net uit bed is gestapt en alles perfect zit. De combinatie van de ripped jeans, witte sneakers en een bomberjack geven het geheel een stoere touch.

De gehele set kun je bij www.sevenbien.nl shoppen door op de foto’s te klikken!

Leuk weetje: de witte sneaker is Kendall’s favoriete schoen. Google haar naam maar eens: je zult zien dat ze bijna altijd witte sneakers aanheeft. Vinden wij niet zo gek, want de witte sneakers is dé trend van dit seizoen. En als er één iemand is die precies weet wat de laatste trends zijn, dan is het Kendall wel.

Wie is Kendall Jenner?

Als je een beetje op de hoogte bent van de happening in de fashionwereld, (of als je de realityshow ‘Keeping up with the Kardashians’ kijkt) zul je haar gegarandeerd kennen: het 20-jarige (!) model Kendall Jenner. Ze stond in de eerste instantie bekend als het halfzusje van Kylie, Kim, Kourtney en Khloe uit de Kardashians televisieserie, maar dat is nu wel anders, want dit topmodel heeft nu al een aardige naam voor zichzelf weten te maken.

Haar allereerste campagne was bij Forever21 en niet veel later was ze het gezicht van o.a. Marc Jacobs, Calvin Klein en Balmain.

Nog maar een paar jaar is Kendall een graag gezien gezicht op de catwalks van de internationale Fashion Weeks, maar sindsdien sleept het model klus na klus binnen en willen alle grote designers met haar werken. Dit jaar werd zelfs bekendgemaakt dat Kendall één van de best betaalde modellen ter wereld is! En dat met 20 jaar!  Wij vinden haar in ieder geval een bron van inspiratie en kopiëren maar al te graag haar geweldige kledingstijl!

 

Tags: , , , , , , , , ,