The Next Hippest Shop of the Season: Indie-Ish

The Next Hippest Shop of the Season: Indie-Ish

Op zoek naar de webshop die de prestigieuze titel The Next Hippest Shop of the Season mocht dragen, kon initiatiefnemer HippeShops.nl niet om Indie-Ish heen. Deze webwinkel bomvol unieke feelgood producten is unaniem verkozen tot winnaar en krijgt naast eeuwige roem een eigen seizoenspagina op HippeShops.nl.

Indie-ish.nl is de webwinkel van Marieke Ooms. Haar liefde voor handgemaakte ontwerpen, materialen en papierwaren komen samen in haar webwinkel. Zij selecteert haar favoriete producten bij verschillende marken en ontwerpers. Daarvoor speurt zij met plezier het hele internet en allerlei creatieve markten af. De producten van Indie-ish.nl hebben een aantal dingen gemeen. Ze zijn geïnspireerd door de natuur, gemaakt van natuurlijke materialen of gecreëerd met oog voor natuur en milieu. Daarnaast kunnen shoppers gemakkelijk navigeren door de webwinkel en zit het helemaal goed met de veiligheid. Indie-ish.nl krijgt een eigen seizoenspagina en een prominente vermelding op de homepage van HippeShops.nl. Bovendien verwerft de webwinkel met de verkiezing en een permanente plek in The Hippe Shops Hall of Fame.
Indie-ish.nl werd gekozen uit 25 webwinkels met het ‘Hip & Safe Label’ van HippeShops.nl. Webwinkels krijgen dit label van de redactie als zij de juiste balans bieden tussen hipheid en veilig winkelgemak en zij producten verkopen waarbij de redactie onweerstaanbare neigingen krijgt om het digitale winkelmandje helemaal te vullen. De tweede plek in de verkiezing is voor Scaapi, een webwinkel met wollen interieur- en designproducten uit Zuid-Afrika.
Nieuwkomer GezondDineren, voor gezonde en smakelijke kant-en-klaarpakketten met een bijpassend wijntje, neemt de eervolle derde plek in. Uit het publiek dat massaal stemde op de webwinkels hebben drie enthousiaste stemmers een fijne goodiebox gewonnen, boordevol met leuke cadeautjes, geschenken en giveaways die de genomineerde shops beschikbaar stelden.

Heb jij ook een webshop waarmee je graag kans maakt om The Next Hippest Shop of the next season te worden? Meld je dan aan voor de najaarseditie van The Next Hippest Shop!

Misschien vind je dit ook leuk:

Koopverslaafd? Real confessions of a shopaholic!
Online Shopping Tip: Happy Market
Haagse ShoppingNight 2013: ConFashions en Late Night Shopping!
& Other Stories - nog meer Scandinavische mode heerlijkheden
Nu ook Online Shoppen bij The Sting!

Tags: , , , , ,