koningsdag sevenbien

Wat on earth moet je aantrekken met Koningsdag?! Wij hebben een antwoord op al jouw vragen! Iets oranjes, dat snappen we ook wel.. Maar ga je dit jaar all out of houd je het simpel? Wij hebben 2 outfits voor je uitgekozen die stuk voor stuk perfect zijn! 

Nog maar een paar dagen en dan is het alweer Koningsdag! Of je nu festivals afstruint, met een bootje door de grachten vaart of langs kleedjesmarkten banjert: Koningsdag is altijd één groot feest! En wat je ook gaat doen, in deze outfits van www.sevenbien.nl ben jij er helemaal klaar voor!

De oranje kleding mag weer uit de kast en de mooiste rood/wit/blauw/oranje combinaties kunnen weer! Maar het hoeft allemaal heus niet over de top. Je hebt namelijk twee groepen mensen met Koningsdag: ten eerste de groep die all-out gaat qua kleding (vaak de mensen die hun Koningsdag doorbrengen in een bootje in de Amsterdamse grachten, of de mensen die vooraan staan bij een festival). Je herkent ze aan de oranje jurken, de compleet rood-wit-blauwe-outfits en de oranje hoedjes en brillen. Ten tweede is er de groep die stiekem wat oranje details verwerkt in outfits. Je herkent ze aan het dragen van oranje sieraden, de hawaii-slinger of de rode/oranje/blauwe schoenen. Bij welke groep je hoort maakt natuurlijk niet uit, want wij vonden bij SevenBien Fashion een paar outfits dat voor iedereen geschikt is!

Outfit 1: Kiss voor de koning!

koningsdag outfit 2

Yay! Als we deze outfit zien krijgen we helemaal zin in een feestje. Met dit Koningsdag it-shirtje (kiss for the king) val jij in ieder geval op tussen de oranje menigte. Tip: leg een knoop in de voorkant van het shirt! Zo krijg je een nonchalante look. Te koud om de hele dag in een t-shirt te lopen? Geen zorgen, dit shirt kun je prima combineren met een mooi zwart of wit vest.

Outfit 2: Casual Kingsday

koningsdag outfit 3

Deze outfit kun je zo gek maken als je zelf wilt: met of zonder oranje accessoires: je hebt sowieso een simpele, maar stylish Koningsoutfit te pakken! In de outfit heb je een paar basics die je stylish afstijlt met oranje accessoires. Zeg nou zelf- Koningsdag is hartstikke leuk en je kunt natuurlijk gaan voor een oranje onesie, maar als je er een beetje stylish wilt bijlopen en toch ook mee wilt doen aan die oranjegekte zal je iets anders moeten verzinnen dan van top tot teen oranje. Gelukkig zit je met een aantal basic items en opvallende accessoires meteen goed; kies een witte top en een blauwe jeans voor een knipoog naar de Nederlandse vlagkleuren. Door een oranje hoedje en een ketting toe te voegen, ben je toch nog koningsgezind genoeg. ;)

Nog 5 dagen

Wij hebben er in ieder geval ontzettend zin in! Helaas wordt het niet fantastisch warm, maar met een goed vest en een leuke jas redden we ons wel! Laten we hopen dat het niet gaat regenen en dat we geen enorme kater krijgen. Happy Kingsday everybody!

Tags: , , , , , , , , , , ,