Webshop Tip: Aaiko Web Boutique

Webshop Tip: Aaiko Web Boutique

Hou jij van luxe kleding die toch betaalbaar is? Dan is deze webshop tip voor jou! Aaiko, het Nederlandse modemerk met de Japanse naam heeft namelijk een gloednieuwe web boutique geopend. Een boutique waar meer valt te beleven dan online shoppen alleen, want Aaiko vindt het ook belangrijk om te blijven inspireren, zodat shoppen niet alleen fijner, maar ook makkelijker wordt.

De najaarscollectie die nu online staat is geïnspireerd door vulkanische warme kleuren en rauwe hooglanden, waarbij mooie basics en moderne must-haves elkaar afwisselen. Naast de collectie is er ook een inspiratiepagina te vinden. Aaiko gaat elk jaar op reis en wil jou via haar inspiratiethema’s meenemen om je te laten zien waar zij hun inspiratie vandaan hebben gehaald.

Nog leuker, bij Aaiko krijg je bij je eerste bestellen een kortingsbon van 10 % voor je eerstvolgende aankoop én behoor je tot een van de eerste 150 klanten, dan krijg je een gratis Forever Strong Pro nagellak van Maybelline cadeau!

Over Aaiko:
Aaiko is een dynamisch merk met wereldse invloeden en is bij veel vrouwen geliefd vanwege de geraffineerde pasvorm en luxueuze stoffen. ’Aaiko kan dan ook het beste worden omschreven als een origineel label met een designers touch dat voor een zeer betaalbare prijs te verkrijgen is’, aldus ontwerpster en oprichtster Pauline Brakenhoff.

www.aaiko.com

 

Meer webshop tips en shopping tips lezen? Ga dan ook naar:

Shopping Tip: Vintage Design Week op Poppy's Parade
Webshop Tip: Essentiel opent E-shop!
Webshop Tips: Blackfashionstore.com
Sarenza - Shopping Tip voor Shoe addicts
Webshop Tip: Fashionfactor.nl

Tags: , , , ,