De Aduki is een energiezuinige sfeerlicht lamp die wanneer je ‘m aanzet in het kleurenspectrum vloeiend overgaat van rood naar blauw. Ook is het mogelijk om deze bijzondere LED-lamp op iedere gewenste kleur vast te zetten, om zo de perfecte sfeer te creëren voor bijvoorbeeld een romantisch avondje, of om met een opwekkend kleurtje ’s ochtends fris en vrolijk wakker te worden.

Wat maakt de Aduki nou specialer dan alle andere ‘kleurenspectrum’ lampen? Allereerst zijn mooie organische vorm die afgeleid is van de Adukiboon, een gedroogd rood sojaboontje wat veel in Japan en Latijns Amerika gegeten wordt.
De LED-lamp is oplaadbaar met de bijgeleverde adapter en geeft dan 6 – 8 uur licht, zonder dat er stroom aan te pas hoeft te komen. Je kunt de Aduki overal neerzetten en zelfs ophangen. Omdat ie ook nog eens spatwaterdicht is, is deze lamp perfect voor een lekkere romantische avond op het balkon of in de tuin. De fabrikant Mathmos belooft ook nog eens dat deze energiezuinige LED-lamp een levenlang meegaat, dus ‘groener’ bestaat bijna niet.

De milieuvriendelijke Aduki is voor 59,95 euro te koop bij De milieuvriendelijke Aduki is voor 59,95 euro te koop bij Megagadgets.nl (typ Aduki bovenin het zoekveld)

Lees ook:
Honey Comb Lamp – uitvouwbare Japanse design lamp
Sun Jar – Gratis zonlicht voor in donkere avonduurtjes