Joolz

Joolz Tuney

Wil jouw kleine maar niet stil zijn behalve wanneer hij of zij muziek hoort? Thuis is dat nog wel op te lossen, maar buiten de deur wordt het lastiger. Hoewel… Niet met de Joolz Tuney! Joolz, een Nederlands bedrijf dat kinderwagens ontwerpt en produceert, introduceert muziek voor in de kinderwagen. In de Joolz Tuney, ontworpen door Anne-Claire Petit, kan een iPhone worden geplaatst en muziek worden afgespeeld in de kinderwagen.

Joolz

Joolz Tuney

Muziek kan worden geüpload en afgespeeld op een iPhone die je dan in de Joolz Tuney doet, een knuffel van de wereldwijd vermaarde Nederlandse ontwerpster Anne-Claire Petit. De muziek is dan te horen vanuit de gehaakte knuffel. De knuffels en speeltjes met de bekende signatuur van Petit worden door ouders in de hele wereld gekocht voor hun kind. Voor de Joolz Tuney is gekozen voor twee verschillende knuffels: de een verbeeldt een ouderwetse radio en de andere is een gehaakte variant van een iPhone. Je bevestigt de Joolz Tuney eenvoudig aan de veiligheidsbeugel en kunt zo onderweg samen met je kindje van de muziek genieten.

Joolz

Joolz Tuney

Daarnaast gaat Joolz een samenwerking aan met Sony Music Benelux en DJ en producer Ronald Molendijk voor een online music shop. Op my-joolz.nl kun je speciaal door Joolz uitgezochte tracks en afspeellijsten downloaden, zowel gratis als tegen betaling. Joolz Music in de online music shop zal eind april in Nederland verkrijgbaar zijn. De Joolz Tuney is dan in alle landen verkrijgbaar.

Zie ook:
W HOTELS HEEFT DEUREN W PARIS OPÉRA GEOPEND
LOUIS VUITTON LANCEERT EEN REEKS KORTE FILMS
GIORGIO ARMANI OPENT WIJNBAR IN TOKIO
NIEUW: FRIDAY NIGHT COCKTAIL @ SENSE BEAUTY & LIFESTYLE
SAMSUNG INTRODUCEERT EXCLUSIEVE FASHION TV APP VOOR SMART TV

Tags: , , , , , ,