CHOCOLATE COMPANY - 'CHOCOLATEHEAVEN' in AMSTERDAM

CHOCOLATE COMPANY - 'CHOCOLATEHEAVEN' in AMSTERDAM

Chocoholics hebben er een nieuwe hotspot bij: Chocolate Company heeft namelijk haar deuren in Amsterdam geopend! Dit wereldwijde winkelconcept is hard bezig om de wereld te veroveren met hun zelfgemaakte chocolade. Je kunt er terecht om bijzondere chocoladeproducten te kopen of voor een ultiem verwenmoment met warme chocolademelk met exquise bonbons. Je waant je als Charlie in Willy Wonka’s chocoladefabriek!

Chocolate Company is in 2004 opgericht door Toussaint Claessens en Mirjam Schroeder uit Limburg. Twee bourgondiërs met een goede smaak. Wat begon met een winkel in Kerkrade, is nu uitgegroeid tot een heus chocolade-imperium met negen brandstores in binnen- en buitenland, een online store en nog eens 30 verkooppunten wereldwijd – waaronder de prestigieuze warenhuizen Globus (Zwitserland), Harvey Nichols (Engeland) en City Super (Hong Kong). Chocolate Company maakt alle kwalitatief hoogstaande chocolade zelf in hun fabriek in Kerkrade. De basis van Chocolate Company is in tegenstelling tot veel andere chocoladewinkels niet de klassieke bonbon, maar de Hotchocspoon. Een brok puur geluk aan een lepel, waarmee je echte, romige chocolademelk kunt maken, verkrijgbaar in wel 65 smaken.

In de ruim opgezette zaak in Amsterdam kun je in alle rust genieten van een kop romige chocolademelk met Limburgse vlaai, maar ook talloze chocoladeproducten shoppen zoals de bekende Hotchocspoon, Giant Chocbar, Chocspread voor op het brood of Hotchocdips in alle mogelijke smaken. Alle producten zijn stijlvol verpakt en daarom ook ideaal om als cadeau weg te geven.

Chocolate Company Amsterdam, Haarlemmerdijk 158.
Openingstijden: ma – za 10:00 – 20:00 uur, zo – 11:00 – 19:00 uur.

Tags: , ,