date zomer

Het zonnetje schijnt, de temperaturen gaan omhoog en dus bloeien de zomerliefdes weer op. Ga jij binnenkort op date met vriendlief? Wij zetten de leukste uitjes voor je op een rij, zodat je de hele zomer zoet bent!

Vooral als je wat langer in een relatie zit, kan het lastig zijn om een leuk uitje te plannen. Jullie hebben al zoveel samen gedaan en een sleur ligt af en toe op de loer. Het is gewoon moeilijk om steeds iets nieuws te verzinnen. Komt dit jou bekend voor? Tijd voor een beetje inspiratie dus! Lucky for us, is het zomer en zijn er genoeg leuke dingen te verzinnen! Wij geven je tien date ideeën die je morgen nog kunt plannen!

#1 Ga samen koken en verzin een nieuw recept

Wonen jullie samen? Dan is samen koken misschien een heel leuk idee! Pak er een kookboek bij en sloof je eens helemaal uit. Wanneer jullie iets creatiever zijn ingesteld, probeer dan eens een nieuw recept te verzinnen. Hóé romantisch is jullie eigen ‘date-night-recept’?! Kaarsjes op tafel, wijntje erbij en je hebt een romantisch diner in huis!

#2 Filmmarathon 2.0

Netflixavondjes hebben jullie waarschijnlijk genoeg gehad, maar wat dacht je ervan om die eens naar een ander level te tillen? Haal popcorn, bestel pizza, drink speciaalbiertjes en houd een luxe filmmarathon! Soms is comfy op de bank, met lekker eten en een goede film al genoeg voor een perfecte date.

#3 Picknicken

Is het lekker weer? Ga dan romantisch picknicken in het park! Neem een oud kleed, jullie favoriete snacks en wat wijn mee voor een gegarandeerd goede middag.

#4 Chocoladefonduen

Voor alle zoetekauwen onder ons: ga samen chocoladefonduen. Het hoeft helemaal niet veel te kosten en is oh-zo lekker!

#5 Games

Word jij soms een beetje gek van je vriend die altijd maar aan het gamen is? Snappen we, wij vrouwen zijn eenmaal iets minder gevoelig voor schietspelletjes. Gelukkig kun je er prima iets positiefs van maken en samen een game night houden. En dan niet met video games, maar bordspellen. Ga de hele avond risken of probeer ‘m te verslaan met Monopoly. Ook leuk: zoek op internet wat vragen op om elkaar te stellen zodat jullie elkaar beter leren kennen.

#6 Uit eten gaan in verschillende restaurants

Deze tip is trouwens erg leuk om uit te proberen op vakantie! Jullie gaan vast erg vaak uiteten, maar waarom maak je er geen leuk spelletje van? Ga op één avond naar 3 verschillende restaurants en eet in elk restaurant een ander gerecht (voor-, hoofd- én nagerecht). Zo leer je verschillende restaurants kennen én maak je een unieke ervaring van jouw etentje.

#7 Roadtrip! 

Pak de auto en rijd naar een onbekende bestemming. Rijd net zo lang door tot je honger hebt of moe bent en verblijf een nachtje op de plek waar je uitkomt. Zo kun je prima een weekje doorgaan voor een super leuke roadtrip vakantie.

#8 Ga op kroegentocht

Ga naar een leuke stad en ga meerdere kroegen af, like old times. De beste gesprekken en dansjes komen toch echt na een paar biertjes, ook nu jullie elkaar al jaren kennen.

#9 Bootje varen

Er zijn genoeg plekken in Nederland waar je een bootje kunt huren. Super romantisch (á la The Notebook) en hartstikke fijn in de zomer!

#10 Een kampvuur maken

Maak er een zwoele zomeravond van en maak een kampvuurtje in de achtertuin. Marshmallows, dekentjes, drankjes erbij en romantische ga je het niet krijgen.

Tags: , , , , , ,